Ratings based on 39 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
97% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by sigmund

This traveler left a rating score only Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by Eivindfrom Vea

Hyggelig betjening

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Litt småmangler på rommet (rullegardin og lyspære på badet). Ellers meget vennlig betjening og god frokost.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 15, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Beutefrom Båtstø

Beste

Posted Sep 4, 2014 on Hotels.com
Deilig frokost og kjempe trivelige ansatte og eiere. ANBEFALER
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jens Petter Strømmenfrom Røldal

Super service, litt uferdig og sterilt på rommet

Posted Sep 4, 2014 on Hotels.com
Jeg hadde et kort opphold fra en kveld til neste morgen. Servicen var god og hyggelig, frokosten smakte godt. Varmt brød og greit utvalg. Rommet var stort, men uferdig. Ingenting på veggene - litt ukoselig.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by tobyfrom Nova Scotia

did the trick

Posted Aug 30, 2014 on Hotels.com
decent place, good location, very small rooms and parking was super expensive
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Lellefrom Stockholm

Vacker utsikt

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger fint vid röldalsvattnet. Utsikten är magisk. Hotellet ligger dock lite avsides i förhållande till Röldal, vilket innebär att det inte finns speciellt mycket restauranger eller så i närheten. Vi åt på hotellet vilket dock var helt okej. Det är ett lägenhetshotell, vilket kanske inte passade mig i känsla, men som sådant är det bra, allt var fräscht och servicen var god.
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Hadde en natt på vei til Sørlandet. Det var altfor varmt på rommet og selv etter at vi hadde hatt døren oppe ett par timer var det varmt. Pga trafikken ble det mye støy hvis vi skulle lufte. Endel støv på rommet.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Kjetil Sørensenfrom Rogaland

Gode greier

Posted Jul 26, 2014 on Hotels.com
Dette var et fint hotel. På rommet hadde vi både raskt bredbånd og komfyr så vi laget egen middag, rommet hadde også panner og alt som trenges til matlaging. Hunden fikk vi også ta med. Hotellet ligger litt nær veien, men dette skjemmet ikke særlig, ihvertfall ikke på kvelden da det var lite trafikk. Naturen rundt er fantastisk med flotte turmuligheter. Maten var også veldig god. Litt slitasje enkelte steder, men ikke på rommet.