Ratings based on 41 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
95% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Kort vei til Røldal skisenter. Fantastisk utsikt.

Posted May 4, 2015
Cons: Alle hoteller kan alltid bli bedre på rengjøring.
Moderne og flott stemning! Kort vei til Røldal skisenter. Flott utsikt. Rolig. Passer for alle, også barn.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by sigmund

This traveler left a rating score only Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by Eivindfrom Vea

Hyggelig betjening

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Litt småmangler på rommet (rullegardin og lyspære på badet). Ellers meget vennlig betjening og god frokost.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 15, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Beutefrom Båtstø

Beste

Posted Sep 4, 2014 on Hotels.com
Deilig frokost og kjempe trivelige ansatte og eiere. ANBEFALER
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jens Petter Strømmenfrom Røldal

Super service, litt uferdig og sterilt på rommet

Posted Sep 4, 2014 on Hotels.com
Jeg hadde et kort opphold fra en kveld til neste morgen. Servicen var god og hyggelig, frokosten smakte godt. Varmt brød og greit utvalg. Rommet var stort, men uferdig. Ingenting på veggene - litt ukoselig.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by tobyfrom Nova Scotia

did the trick

Posted Aug 30, 2014 on Hotels.com
decent place, good location, very small rooms and parking was super expensive
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Lellefrom Stockholm

Vacker utsikt

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger fint vid röldalsvattnet. Utsikten är magisk. Hotellet ligger dock lite avsides i förhållande till Röldal, vilket innebär att det inte finns speciellt mycket restauranger eller så i närheten. Vi åt på hotellet vilket dock var helt okej. Det är ett lägenhetshotell, vilket kanske inte passade mig i känsla, men som sådant är det bra, allt var fräscht och servicen var god.
2 out of 5
by A verified travelerfrom oslo

OK hotell, ikke bra service

Posted Aug 10, 2014
Pros: Selve anlegget var OK, bodde i B delen (som forøvrig har en bortgjemt inngang). En mann som kanskje var en av ledelsen, var svært forekommende.
Cons: Opplæring av personalet
Location: Ingen formenning, vi bare overnattet en natt.
Hotellet i seg sjølv OK, men manglet såpe i dusjen, sluket var tett, vannkoker stod på tom (brannfare), oppvaskmaskinen var ikke ryddet, registreringen av kjøp av mat og drikke på restauranten viste seg å være feil, og den som ordnet med betalingen ved avgang måtte veiledes i hva som var forbrukt og i tillegg gjorde feil sjølv så det tok 20 min (ikke overdrivelse) å få betalt.