Ratings based on 72 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
88% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Just OK

Posted Apr 3, 2015
Cons: replace stained carpet,
We did not like the stained and dirty carpet. The rest of the room was basic. Just OK
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

prima hotel

Posted Mar 24, 2015 on Hotels
Prima kamers voor een overnachting
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Aanrader

Posted Feb 7, 2015 on Hotels
Bedden waren comfortabel, TV met veel zenders. Aparte douchekabine en bad. Vriendelijke personeel. Domino's in het hotel en Mcdonalds tegenover het hotel.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Hans from Wateringen

Goed

Posted Feb 2, 2015 on Hotels
Het is jammer dat het ontbijt in vergelijk met de hotelprijs, zo hoog is. Dat zou voor veel mensen al een reden kunnen zijn om naar een ander hotel uit te kijken.
3 out of 5
by A verified traveler from Haarlem

Het is een hotel, dat is alles.

Posted Dec 23, 2014
Pros: Enkel het eerste gedeelte in de omgeving van de receptie en het vriendelijke personeel. En dat de kamers een rookbalkonnetje hebben :-)
Cons: Zie ervaring
Location: Wel goede uitvalsbasis richting Tilburg, Breda en Den Bosch.
Personeel is vriendelijk maar het hotel is achterhaalt. Eenvoudige kamers. Weinig stopcontacten, geen waterkoker alleen tegen een upgrade van €10 per nacht. Voor €6 maar een koker gekocht bij de action. Eenvoudige inrichting waarvan delen gedateerd zoals de badkamer. Zeer slechte en trage internetverbinding via Hotspot. Duur ontbijt. Test van de brandmelders meegemaakt in de vroege ochtend, lamp al kapot bij aankomst en een keer deels stroomuitval op de kamer. Het dagelijks opmaken van de kamer lijkt zich te beperken tot het bed. Prullenbak werd de ene keer wel geleegd de andere keer weer niet. De ene keer geen nieuwe drinkbekertjes, de andere keer stonden er 4. Alles dus minimaal. Bed heeft lakens ipv hoeslakens, matrassen schuiven snel van elkaar en er lijkt wel een plastic toplaag op de matrassen te zitten. Gelukkig voor een goede prijs kunnen boeken via expedia. Originele prijs zou ik er niet voor over hebben. Echt doorgangshotel wat meer door zakenlieden wordt gebruikt. Let op, zware drangers op de deuren naar de gang van de kamers. Dus bij aankomst en vertrek is het stuntelen met je bagage om de klapdeuren door te komen.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Acceptable quality but quite noisy.

Posted Dec 12, 2014 on Hotels
room is quite noisy (noise from the outside) and beds are not top quality. The space is large enough and quite clean. While checking out, I was asked to pay for bar consumption, but I didn't consummed anything...strange
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

OK

Posted Dec 8, 2014 on Hotels
Prijs/prestatie verhouding is ok. Jammer van de oude TV op de kamer.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by CRISTIANO from Venice

Nice Hotel

Posted Oct 21, 2014 on Hotels
I stayed for just one night, room was clean, bathroom was in very good condition. Breakfast was excellent
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Voor mijn doel had ik geen betere keus kunnen make

Posted Oct 15, 2014
Pros: Het beantwoordde aan mijn verlangens.
Cons: Van gasten vragen rustig te zijn op de gangen tussen twaalf en negen uur.
Location: Ik gebruikte het hotel om tien bezoekjes in Oosterhout af te leggen. Maar je kunt volop genieten in deze omgeving. Oosterhout, je kunt er niet omheen.
De vrijheid en toegankelijkheid van dit hotel is aangenaam.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from h

Prima slaapgelegenheid

Posted Oct 5, 2014
Precies waaraan een hotel voor mij moet voldoen: goed slapen, douchen, ontbijt