Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
79% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.3 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Silje

Quality hotell Oppdal

Posted Nov 4, 2012 on Hotels.com
Hotellet var under oppussing, men betjeningen gjorde sitt beste for at oppholdet skulle være en fin opplevelse. Stort, men litt slitent rom. Rent og fint. Sentralt beliggende rett ved togstasjonen og nærme Oppdal sentrum. Gleder oss til nytt opphold når hotellet er ferdig pusset opp.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Ingrid

Nær E6

Posted Oct 9, 2012 on Hotels.com
Oppholdet var kun en natt. Hadde gledd oss til en bedre middag i restaurranten om kvelden, men den var dessverre stengt pga oppussing. Det burde vi ha fått beskjed om når vi bestilte. Frokosten var helt topp, det er nydelig mat på dette hotellet.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Posted Aug 24, 2012 on Hotels.com
På tide å bytte ut gamle tv,montere nye led,flatskjerm
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Gunnlaug

Nær hovedvei

Posted Jul 12, 2012 on Hotels.com
Fikk først feilt rom ble rettet opp av hyggelig Resepsjonist. Ikke åpen bar, ekstremt dyr restaurant, ikke poeng for opphold.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Sveinfrom Skaun

God frokost og komfort, skuffende lekerom.

Posted Jun 26, 2012
Pros: Frokostbuffeten er virkelig innholdsrik og utrolig god.
Cons: Dårlig renhold og mye ødelagt på lekerommet.
Location: Kjempefin beliggenhet i Oppdal sentrum, tilbaketrukket fra E6 og så og si på perrongen til togstasjonen.
Som alltid en meget god og omfattende frokostbuffet og komfortable senger. Vi har bodd flere ganger med barn på dette hotellet. Denne gangen var imidlertid lekerommet en stor skuffelse. Ryddig og tilsynelatende velutstyrt, men mange av lekene var ødelagte/manglet deler og gikk ikke å benytte. Mye skitt og søppel i lekekassene gjorde også lekerommet til en lite trivelig erfaring. Derimot satte barnet veldig stor pris på egen innsjekkingsskranke og en pose med aktivitetstilbehør.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 20, 2012 on Hotels.com
2 out of 5
by A verified traveler

Ikke Quality

Posted Aug 21, 2011 on Hotels.com
God frokost. Kjelleren og rommene der holder ikke mål i 2011, minner om et motell som ikke har brukt en krone på oppussing/oppgardering på mange år. Skjønner ikke hvordan Choice kan klassifisere dette som et Quality hotell - vi får prøve nabohotellet neste år...
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Mosjøen

This traveler left a rating score only Posted Aug 15, 2011 on Hotels.com
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2011 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Trenger en oppussing

Posted Jul 22, 2011 on Hotels.com
Hotellet bærer preg av dårlig vedlikehold. Familierommet var slitt og trangt. Badet var lite praktisk og trangt. Likevel er vi fornøyd med standard i forhold til pris.