Ratings based on 67 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
90% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.2 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Odd Sigurd

This traveler left a rating score only Posted Dec 18, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Ingefrom Kr Sand

Meget bra.

Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
Bra hotell, som absolutt kan anbefales
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Kennethfrom Brattvåg

Slitt hotel, kjør videre

Posted Dec 9, 2014 on Hotels.com
Hotelet er svært slitt, akkurat som å sjekke inn tilbake til 70 tallet. Noe som hadde vert greit hvis det var billig men det var det ikke (1600 +) pr natt.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Beritfrom Hammerfest

helt greit

Posted Dec 2, 2014 on Hotels.com
Et helt greit hotell for min mann og meg. Vi fikk god mat og personalet var hjelpsomme. Kommer gjerne igjen.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Haraldfrom Flatdal

Hyggelig , men for dårlig standard.

Posted Nov 3, 2014 on Hotels.com
Resepsjonen og spisestedet har en brukbar standart. Rommet var rent, men det at fliser detter av veggene, og badekaret er rustent innbyr ikke til flere overnattinger. Rommet virker nedslitt. Nå kan det hende at vi hadde det mest nedslitte rom på Hotellet. Så jeg har ikke sjekket de andre rommene.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jettefrom DK

Slidt, men komfortabelt

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Hotellet ser slidt ud. Især værelserne er slidte, med fliser i badeværelset der er knækket, badekarret var helt slidt ned i emaljen, der var gulvtæppe på gulvet i soverummet og det var tydeligvis slidt. Der var virkelig mangel på stikkontakter på værelset. Der var 2 stk. i alt. Service og mad var i top både i restauranten og i receptionen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by JMfrom Odense

Der var det der skulle være og søde venlige piger

Posted Oct 13, 2014 on Hotels.com
Kom sent og kørte tidlig men alt var i orden og søde piger bød på gratis kaffe til turen derfra. Et rigtig godt standard hotel
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by LlSfrom Tja

OK hotell, bra frokost!

Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
OK hotell, bra frokost!
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Djavidfrom München

Notlösung

Posted Sep 17, 2014 on Hotels.com
Wenn man in der Gegend zu tun hat, gibt es kaum Alternativen - leider. Das Hotel ist überteuert (über 200 EUR) und das Bad war zB nicht sauber.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com