Ratings based on 72 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
99% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Sigurdfrom Kolbotn

Flott hotellopphold på Lillehammer

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Vi var der bare en natt, vi var veldig fornøyd med alt. Flott med gratis vafler på ettermiddagen. Kjempefin frokost. Meget hyggelig betjening.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 15, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by wenche

This traveler left a rating score only Posted Oct 6, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lars-Gøran Moenfrom Fredrikstad

Veldig hyggelig hotell

Posted Sep 22, 2014 on Hotels.com
Hotell gjør det lille ekstra for at vi skal føle oss velkommen. Kveldsmat og vaffelsteking er prikken over i'en som gjør at vi ønsker å komme tilbake...
5 out of 5
Recommended
for Families
by Ashleyfrom Virginia, USA

Best hotel in 10 days of Norway

Posted Sep 2, 2014 on Hotels.com
On a long trek around Norway & Scandinavia, I saw many hotels. This one was by far the best. Everyone working there (and we met quite a few people at different hours) was kind and helpful. The smorgasboards put out were a huge plus, we never even went beyond the lobby for food (though we are light eaters). The hotel is a little bit far down Lillehammer's main road, but we didn't have trouble walking from the train station, and my mother uses a cane. The rooms were very clean, as were all the facilities. I would love to come back here one day!
5 out of 5
Recommended
by Hans Marius Råstadfrom Nøtterøy

Hyggelig hotell

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Meget hyggelige, og blid betjening. Fine fasiliteter,og fin beliggenhet
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Roarfrom Sverige

Perfekt belligenhet

Posted Jul 31, 2014 on Hotels.com
Hotellet lå sentralt plassert i enden av Storgata. Ordningen med ettermiddagskaffe og vafler, samt kveldsmat med varmretter inkludert i prisen i tillegg til frokost, holdt oss mette hele dagen.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Tommyfrom Stockholm

Toppklass

Posted Jul 28, 2014 on Hotels.com
Finns ingenting att klaga på. Trevlig personal och bra service. Rummet var välstädat och fint.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Hildefrom Porsgrunn

Helt topp

Posted Jul 26, 2014 on Hotels.com
Veldig hyggelig og service innstilt betjening. Likte godt at både frokost, kaffe, vafler og kveldsmåltid var inkl i prisen, nydelig mat. Lett å få parkert i kjeller under hotellet. Hilsen to meget fornøyde hotell gjester som gjerne kommer igjen.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Arnfinnfrom Frei

Hottel med ikke god nok frokostservering

Posted Jul 22, 2014 on Hotels.com
Oppholdet var greit, men frokosten var elendig. Noe manglet hele tiden. Betjeningen fylte på etter hvert, men hver dag med mangler av ett eller annet blir for dårlig. Av og til var det ikke brød, noen ganger tomat eller agurk, eller frukt. Til den prisen ble dette for dårlig. Frokosttilbudet burde vært bedre også.