Ratings based on 15 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
93% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.7 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Rolffrom Kongsberg

Nytt hotel, men sterilt og uten sjel

Posted Nov 11, 2014 on Hotels.com
betalte 200 ekstra for å få nytt rom,men sterilt og lite personlig. Står absolutt ikke i forhold til prisen.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Erik

This traveler left a rating score only Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Sarahfrom Oslo

Elendig buffet

Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com
Hotellet var generelt bra, men to ting skuffet. Det fantes ingen rom med dobbelseng og bufféten var en av de dårligste matopplevelsene jeg har hatt.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Tradisjonar i veggane på nytt hotell

Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
Super stoppestad på veg nedover Gudbransdalen. Reint, fin utsikt og god mat!
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Bra opphold.

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Trivelig betjening, god seng, god frokost, rent og pent. Hvis jeg går inn for å klage kan det nevnes at dusjhodet ga en enket stråle med vann i god mengde. Anleggsarbeidet utenfor er tydeligvis nesten ferdig. Jeg kommer gjerne igjen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Alexfrom Oslo

Alex

Posted Sep 7, 2014 on Hotels.com
Den nye oppusedde hotellet er fint sted å overnatte dersom man skal kjøre langt. Blitt vedlig moderne entre og spisesal med bedre frokost enn før og romene er renslige og store. Gratis parkering.
5 out of 5
Recommended
by Mattiasfrom sørumsand

Topp hotell!

Posted Aug 26, 2014 on Hotels.com
Fant hotellet siden det ikke var ledig kapasitet i Ålesund, men dette var helt strøkent! Eneste minuset var at koplingen ikke var registrert på hotellet, men damen i resepsjonen ordnet det på kort tid. Bor gjerne her igjen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Veldig bra hotell for en akseptabel pris
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Eggenfrom Røros

Sånn midt på treet!

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Stort sett greit, men betjeningen virket litt sur til tider!
5 out of 5
Recommended
by Vidar Fjellberg

This traveler left a rating score only Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com