Ratings based on 15 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
93% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.7 Service & staff
2.7 Room comfort
2.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom London

Nice moteal and amazing muskox safari

Posted Sep 9, 2014
Pros: The motel organizis ncredible muskox safaris
Cons: Nothing
Location: Near the "center" of Dombas
Quite and simple motel with nice wooden cottages. Very friendly staff. They are not always present for check in because they are frequently doing wildlife safaris. But they left the room keys for us to take from the reception and everything was ready when we arrive for us. Incredible muskox safari! A must see!
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Greit sted å lande for en natt

Posted Sep 5, 2014 on Hotels.com
At møbler og interør og bad har sett bedre dager er sikkert, men det var rent og funskjonelt. Skulle ønsket meg litt bedre madrass, ellers dekket det behovet for en natt. Lærte litt om Moskus samtidig :)
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Inge Wilhelmsenfrom Kristiansand

overnatting dombås motell

Posted Sep 1, 2014 on Hotels.com
Helt ok plass å overnatte når man hsr kjørt langt og trenger en seng for å sove noen timer. Rent og ordentlig. At det er dusj og toalett på rommet er egentlig utrolig til den prisen. Kommer nok tilbake.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Time for an upgrade

Posted Aug 29, 2014 on Hotels.com
Not what we expected for the rating it has
4 out of 5
Recommended
by Ulffrom Stockholm

stopp på vägen som gav mersmak

Posted Jul 25, 2014 on Hotels.com
Enkelt och bekväm mellanlandning på väg från nordligare fjäll till kontinenten. Hoppas jag får möjlighet att stanna några dar nästa gång för att uppleva Dovrefjällen och ta en tur för att se myskoxarna.
1 out of 5
by A verified traveler

Nedgånget hotell

Posted Jun 25, 2014
Hemsk upplevelse att bo på detta ställe. Äcklig dusch ej fungerande kylskåp allmänt nergånget både invändigt och utvändigt.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Henningfrom Oslo

Enkel med upåklagelig service

Posted Mar 16, 2014 on Hotels.com
Enkel komfort hvor en får hva en betaler for. MEN utsøkt service med bl.a både sms og opprigning for å meddele info i tilfelle vi dukket opp mens de var opptatt med guiding.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 6, 2012 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Ernesto

Posted Sep 3, 2012 on Hotels.com
Zum Übernachten durchaus o,k. Die Zimmerausstattung war eher spärlich. Empfehlen würde ich das Motel lediglich wegen des für norwegische Verhältnisse relativ günstigen Preises.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Nær Dombås sentrum

Posted Aug 28, 2012 on Hotels.com
Motellet var litt vanskelig for oss å finne ettersom gateadressen ikke fantes på GPS-en vår. Men det viste seg å ligge like ved rundkjøring i Dombås sentrum. Da vi ankom var det ingen tilstede i resepsjonen. I stedet stod navnet mitt oppslått med angivelse av hvilket nr vi skulle bo i og med beskjed om at nøkkelen stod i døren. Det fungerte greit. Rommet hadde tekjøkken og bad, og møblering av svært enkel standard. Det var vel greit og i tråd med hva man kan forvente med to stjerner og relativt lav pris.