Ratings based on 121 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
98% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Moss

Supert hotell til en billig penge.

Posted Apr 2, 2015
Positivt inntrykk fra første stund. Hyggelig kvinne i resepsjonen som ønsket oss velkommen og ga oss possetiv inntrykk. Rommet kunne vært større men fint alt i alt til den prisen jeg betalte. Et stille sted med behagelige senger for en god natt søvn:)
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Finnfrom Kristiansiund

Sentralt og bra!

Posted Jan 11, 2015 on Hotels.com
Veldig hyggelig og hjelpsom resepsjonist. Små enkle men greie from. Flott beliggenhet.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Monafrom Drammen

Lillehammer

Posted Nov 25, 2014 on Hotels.com
Hadde et supert opphold på Lillehammer sammen med et vennepar! Koste oss med god mat og kikket i spennende butikker. Trivelig hotell med god frokost!!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Stavanger

Bra hotell - veldig bra beliggenhet.

Posted Nov 24, 2014
Pros: Beliggenhet, raskt nettverk, bra frokost. Parkering var også grei.
Cons: Sengene burde bli oppgradert. Madrassen var delt i en dobbelseng, og de var alt for myke. En liten pute for hver var også for lite.
Effektiv og bra service fra personellet. Vi hadde med en liten hund som var uproblematisk. Fin beliggenhet midt i sentrum.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anja Kfrom Newcastle upon Tyne

Definitely the best hotel in Lillehammer!

Posted Nov 21, 2014 on Hotels.com
Very nice, friendly and polite staff. I had a lovely room with a good view. I slept better than I had done for weeks. Breakfast was good, and the staff in the restaurant was nice, polite and helpful as well. I normally do not find inland Norwegians particularly polite and they sometimes may seem a bit cold or 'unfriendly'. But this experience was on the contrary, and I will recommend this hotel to anyone going to Lillehammer. It's great value for the money!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Williamfrom New Zealand

Great stay in Norway

Posted Nov 19, 2014 on Hotels.com
Just a one night stay, booked at short notice gave a better price. Second time to stay here, and it is one of the best options in Lillehammer - I very much recommend it for proximity to the centre and good comfort (and breakfast).
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Bruk Mølla

Posted Nov 18, 2014 on Hotels.com
Mitt hotellvalg neste gang!
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by ingrid

This traveler left a rating score only Posted Nov 15, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Odafrom Hamar

Flott hotell

Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
Jeg var på en todagers overnatting med kurs i sentrum, og da egnet dette hotellet seg helt supert i og med at det ligger midt i smørøyet. Det var hyggelig betjening og fint rom, og god frokost på Egon. Badet var også godt utstyrt med hårføner og såpedispensere. Jeg velger nok Mølla igjen, neste gang jeg drar på weekendtur til Lillehammer.