Ratings based on 204 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
99% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tomasfrom Visby

Trist

Posted Feb 17, 2015 on Hotels.com
Så jävla tråkiga rum. Inga produkter förutom tvål och kombischampo i tryckflaskor. Hur ett sådant här hotell kan få 4 officiella stjärnor är enligt mig ett tristhetstecken på hur fruktansvärt dålig svensk hotellbransch funkar. Trist.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Örebro

Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
Bra hotell med rätt läge och restaurang, frukosten mycket bra.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Carinafrom Karlstad

Ett hotell att rekommendera!

Posted Jan 20, 2015 on Hotels.com
Min man och jag bokade en weekend för att slappna av och bara få vara tillsammans. Vi är supernöjda med allt. Rummet var jättefint och rent, servicen var utmärkt och pricken över i:et var relaxen som ingår i priset. Vi badade bubbelbad och bastu tillsammans samt beställde en varsin kall öl från receptionen. God frukost och mycket att välja på. Hotellet ligger mycket centralt och vi tog lite promenader och upplevde Örebro stad. Hit kommer vi att åka igen!
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

bra

Posted Jan 10, 2015 on Hotels.com
kalt i rummet.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Gävle

Underbar personal!

Posted Jan 7, 2015
Pros: Mycket trevlig och utvilande vistelse, mycket serviceinriktad och pigg personal. Underbar frukost och middag, mycket välstädat rum och mysigt spaavd
Cons: Hade gärna haft en morgonrock och badrumsartiklar på rummet det hade gett den där lilla extra lyxen och uppmuntrat en att använda spaet.
Location: Mitt i centrum och nära till slottet, kyrkor, shopping, 20 min prom till svampen och 5 min till tågstationen. Perfekt läge, tyst på natten...
Kom till hotellet för att vila och sova ut, ha en slö dag i Örebro efter mycket jobb och det var helt perfekt.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 5, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Kenneth

This traveler left a rating score only Posted Jan 4, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Emilyfrom Bicester

Brilliant hotel

Posted Jan 4, 2015 on Hotels.com
We stayed here on New Years Day for one night, stopping on our journey from Stockholm to Gothenburg. The hotel was really great. Both the restaurants and room service were closed and the town was deserted, but it still was lovely. Service was fantastic and the room was very comfortable.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 28, 2014 on Hotels.com