Ratings based on 791 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
90% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.9 Room comfort
2.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler

Worse place to stay.

Posted Feb 28, 2015
Pros: There was no wake-up call system, the bed cover is short did not cover my 5'11" body. Whole night i had to stay awake only to catch my morning flight.
This is the worse hotel i ever stayed. I am surprised to see this hotel is advertised by Expedia.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Martinfrom Alta

helt ok

Posted Jan 19, 2015 on Hotels.com
bra til prisen.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 13, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Gryfrom elverum

Billig og bra nok.

Posted Jan 12, 2015 on Hotels.com
Enkelt, billig og bra nok. Når du må overnatte nær flyplassen og ikke vil betale i dyre dommer, er dette bra. Og shuttlebussen stanser rett utenfor. Jeg er godt fornøyd.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Morten Aslakfrom Davvi Norga

Kort opphold på Airport Motel & Apartment - Hostel

Posted Dec 30, 2014 on Hotels.com
Vi måtte ha en overnatting i Oslo/Gardermoen før reise Nordover fra Spania da flyet våres ikke gikk før dagen etter. Airport Motel & Apartment - Hostel er en grei plass for kortere opphold når man skal reise videre med fly. Ligger 8- 10 minutter fra Gardermoen Flyplass så beliggenheten er veldig fin. Betjeningen var behjelpelig når vi ringte fra Spania og informerte oss med en gang på telefon hvilken buss vi må ta fra flyplassen for å komme til hotellet(Shuttle Buss NR: S44). Den kjører helt frem til hotellet.++ for den. Overnatter gjerne her igjen neste gang jeg jeg er på reise:-)
4 out of 5
Recommended
for Couples
by finnfrom Aalborg, Danmark

God service

Posted Dec 29, 2014 on Hotels.com
Dejlig tæt på lufthavn med gode parkeringsforhold. Værelset var rent og lyst samt god varmeregulering. Dejlig morgenmad til at rejse videre på. Nyttige oplysninger fra personale. Prisen overkommelig.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Carl Georgfrom Engavågen

Kort opphold

Posted Dec 28, 2014 on Hotels.com
Tilbrakte kun natta der, men savnet noe utstyr på kjøkkenet. Frokosten kunne vært tidligere slik at folk som skulle avgårde med tidlig fly også fikk seg frokost.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Bra men...

Posted Dec 18, 2014 on Hotels.com
Hotellet var bra, ligger precis bredvid flygplatsen, men med bra ljud isolering. Hördes väldigt lite av flygen. Det ända som var dåligt var att jag var själv tvungen att bädda min säng.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 15, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by JERZY

This traveler left a rating score only Posted Dec 7, 2014 on Hotels.com