Ratings based on 140 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.3 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Nima

This traveler left a rating score only Posted Apr 24, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jan Jacob from Bergen

Topp!

Posted Apr 9, 2015 on Hotels
Utrolig fornøyd med hele oppholdet. Leiligheten var fantastisk, med flott utsikt over Oslo sentrum. Veldig hjelpsomme medarbeidere gjorde alt enkelt for oss. Ville absolutt benyttet meg av Bjørvika Apartments igjen ved neste anledning.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Greit opphold

Posted Mar 31, 2015 on Hotels
Ikke "vanlig" hotell med resepsjon, frokost etc., men blokkleilighet som leies ut på kort/lang tid. Grei leilighet med wifi, kabel-tv, åpent kjøkken og vaskemaskin på badet. Litt myk madrass i sengen.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Ole

This traveler left a rating score only Posted Mar 26, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tor Olav from Norway

Bjørvika apartments.

Posted Mar 25, 2015 on Hotels
This apartments are really good. The kitchen is very good. It's clean and nice. Remember the apartments lies generally in the same area som close to the opera(Barcode) some on the other side of the railway. Information about check in is given on email or sms.
5 out of 5
Recommended
for Families
by YTONG TAE from Korea

전체적으로 아주 맘에 들었습니다. 좋은 기억이네요.

Posted Mar 22, 2015 on Hotels
전체적으로 아주 맘에 들었습니다. 좋은 기억이네요.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Daniel from Stockholm

Good place!

Posted Mar 12, 2015 on Hotels
A lot better than expected and fair price. Got an apartment with 2 bedrooms and a combined living room/kitchen. Neighborhood could be more fun though. To summarize - a lot better than e.g. Frogner House Apartments (Oslo) which I also tried to about the same price.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Gjøvik

Flott leilighet med god beliggenhet.

Posted Feb 24, 2015
Pros: Beliggenhet. Moderne og komfortabel leilighet.
Cons: Bedre forklaring på hvordan man finner leiligheta, og på hvor man kan parkere.
Location: Like ved operaen og gangavstand til alle Oslos severdigheter. Bare 200 m fra sentralbanestasjonen. Vi bodde i 16.etasje. Flott for voksne, ikke barn.
Vanskelig å finne leiligheta. Ingen vei som går hit, og bygningen var kun skiltet med nr. inne i lobbyen. Også vanskelig å finne parkeringsplass for å sette ut bagasje før vi parkerte i parkeringshus. Bygningen og leiligheta var veldig fin. Godt utstyrt leilighet, moderne og komfortabel. Deilig med balkong og utsikt ut over fjorden.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anders from Stockholm

Bra lägenhet

Posted Feb 11, 2015 on Hotels
Lägenheten hade allt som man önskade sig men sängarna var väldigt smala. Man förväntade sig nog lite bredare sängar. Kökets utrustning var väldigt bra. Läget är ganska bra lite beroende på vad man är ute efter. Servicen var bra.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

God plass og moderne men utrivelig

Posted Feb 7, 2015 on Hotels
Romslig leilighet med alt du trenger for selv-catering. Nytt men lite trivelig leilighetskompleks og støy fra trikken i gata. Merkelig dårlig støyisolering til å være nytt. Møbleringen var også kummerlig.