Ratings based on 123 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Gjøvik

Flott leilighet med god beliggenhet.

Posted Feb 24, 2015
Pros: Beliggenhet. Moderne og komfortabel leilighet.
Cons: Bedre forklaring på hvordan man finner leiligheta, og på hvor man kan parkere.
Location: Like ved operaen og gangavstand til alle Oslos severdigheter. Bare 200 m fra sentralbanestasjonen. Vi bodde i 16.etasje. Flott for voksne, ikke barn.
Vanskelig å finne leiligheta. Ingen vei som går hit, og bygningen var kun skiltet med nr. inne i lobbyen. Også vanskelig å finne parkeringsplass for å sette ut bagasje før vi parkerte i parkeringshus. Bygningen og leiligheta var veldig fin. Godt utstyrt leilighet, moderne og komfortabel. Deilig med balkong og utsikt ut over fjorden.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Stigfrom Tromsø

Supert for familje weekend.

Posted Feb 1, 2015 on Hotels.com
Flott leilighet med god standard som overgår beskrivelse ved bestilling. Kjempebra alternativ for familien på weekendtur.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 23, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by Odd Arnefrom Ålesund

Flott opphold.

Posted Jan 13, 2015 on Hotels.com
Vi ble møtt av blide verter når vi sjekket inn. Leiligheten passet fint for oss to den uken vi skulle være i Oslo. Flott at det var butikk i nabodøren. Kunne gjerne vært oppvaskmiddel for manuell oppvask og i tillegg til maskin. Takker for et fint opphold i leiligheten. P.S. Kunne gjerne vært en til to små puffer ved bordet på stuedelen slik at man kunne hatt noe å tilby besøkende å sitte på ved bordet.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

On the edge of excitement in Oslo.

Posted Jan 11, 2015 on Hotels.com
Great stay in Oslo, with our own little flat.
3 out of 5
Recommended
for Families
by fernandofrom rio de janeiro

You pay for parking and will be fined also.

Posted Jan 11, 2015 on Hotels.com
Although I have paid for parking 150K, 4 months late a received a fine for parking in the Bjorvika Apartment.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 9, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Fra en students perspektiv

Posted Jan 8, 2015 on Hotels.com
Leiligheten jeg fikk utdelt var veldig lovende og passet perfekt for en alenetur, både når det gjaldt sikkerhet, fasilitet og kunde service. Leiligheten var stor og det var god plass til besøk av venner og bekjente. Leiligheten tilbød gode ressurser for renslighetsgjøring, som kunne vare ut en uke. Blokka ligger nær Oslo City, så om du har vansker med bystøy er dette en nedtur med leiligheten.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jan 6, 2015
Great place to stay. Clean, spacious and close to Oslo attractions
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Right down town

Posted Jan 2, 2015
Pros: Kitchen allowed for the preparing of own meals and the apartment allowed entire group to stay together for less cost than a normal hotel.
Location: Just a short walk to downtown Oslo for shopping, dining, or catching a tour.
These apartments are a short walk from the central train station and near local shops and grocery stores. Stayed for 2 nights. Convenient to walk up to central Oslo or catch the bus, train, metro to locations outside the city. Enough room for 4 adults to reside in comfortably. Fully stocked kitchen. Washing machine.