Ratings based on 369 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
95% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 9, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by RS from Su

Fint app. Nærmere sentrum og mange små kafeer rund

Posted Apr 21, 2014
App. Var stor og romdrlingen er fint når det gjelder barn
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Rolf

Greit sted med enkel overnatting

Posted Mar 25, 2014 on Hotels
Leilighet, lyst og fint. Varme, bra bad med dusj, bra kjøkken med basic ting. Muligheter for å fylle på etter behov. Kjøleskap, komfyr, lenestol med skammel, stor TV på veggen, internett. Billig overnatting med alt du trenger!
4 out of 5
Recommended
by rosa from Grunerløkka

Bra alternativ til hotell

Posted Mar 25, 2014 on Hotels
Hadde en flott helg her, ikke så fornøyd med dusj som det nesten ikke kom vann ut av, og det generelle renholdet kunne vært bedre, men totalt sett er vi fornøyde. Kommer sikker til å bo her neste gang vi drar til Oslo.
3 out of 5
Recommended
by jan sundberg from lysekil

bra service.bra senger

Posted Mar 25, 2014 on Hotels
topp opphold,bra rom,dålig renhold på badet,dusjhode som ikke funket som d burde.en hvile stol som sårt hadde trengt litt ettersyn,ellers hadde vi et fantastisk opphold og kommer gjerne igjen
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by LFA from Sentralt

Posted Mar 21, 2014 on Hotels
Surprisingly nice place taken into the consideration this is an Apartment facility. We slept well in a quiet room.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by jentur på tur

This traveler left a rating score only Posted Mar 21, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Henning

This traveler left a rating score only Posted Mar 19, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
by Jan-Tore from Oslo

Bra sted, helt på det jevne.

Posted Mar 17, 2014 on Hotels
Standarden på rommene er grei. Det er lyse vegger, greit utstyrt kjøkken, store vinduer som lett kan åpnes for utlufting, flislagt bad med det mest nødvendige. Personalet er hyggelige og imøtekommende og hjelper til med bæring av bagasje hvis det er behov for det. Vi bodde der i to dager og byttet rom fra den ene til den andre dagen. Med to små barn på armen var det vanskelig å pakke sammen tingene våre og sjekke ut i tide, dette så personalet dog mellom fingrene på. Alt i alt en god overnattingsopplevelse.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Cathrine

Flott service!

Posted Mar 12, 2014 on Hotels
Veldig bra valg av bosted både med hensyn til beliggenhet og kvaliteten på leiligheten. Veldig fornøyd med betjeningens imøtekommenhet og fleksibilitet. Kort vei til alle deler av Oslo. Fine rom og gode senger. Rent og hyggelig