Ratings based on 475 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
97% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Bonn

Sehr schönes Hotel um Oslo kennenzulernen

Posted Jan 1, 2015
Pros: Das Frühstücksbüffet (mit Fisch!)
Cons: Zu wenig Möglichkeiten für die Garderobenablage (wenn man eine Frau ist!!!)
Location: Innenstadt- und Fjordnähe, Geschäfte, Restaurants, Abendunterhaltung - alles gut erreichbar
Wir waren zu einem Konzert im Sentrum (vom Hotel in wenigen Minuten zu erreichen) und haben ein paar Tage damit verbracht, Oslo vor Weihnachten zu Fuß erkunden.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Natashafrom Melbourne, Australia

New hotel in great location

Posted Oct 30, 2014 on Hotels.com
One street behind the main strip and very close to major attractions. Our room was very new, with a small bathroom. Though, in true Scandinavian style, everything had its place. Breakfast was fantastic (even supplying gluten free cereal and bread), and staff were helpful. No issues here.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Stille og fredelig med god komfort midt i sentrum

Posted Oct 29, 2014 on Hotels.com
Sentralt! Bra frokost. Stille og fredelig.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Maria

This traveler left a rating score only Posted Oct 29, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Andrewfrom London

Good hotel, well priced in a good location.

Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com
Nice - but small - rooms in a nice enough hotel. Great for the price.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Heidifrom Trysil

Veldig fresht hotell med super beliggenhet!

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Bodde i 2 etg med rom ut mot Pilestredet så derfor endel støy. Veldig nytt, rent og fint rom. Meget bra frokost og veldig hyggelig resepsjonister.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Knutfrom Kristiansand

Sentralt og moderne hotell.

Posted Oct 24, 2014 on Hotels.com
Ett ypperlig hotell midt i sentrum, med gangavstand til alt. Ganske nytt og moderne, og perfekt som forretningshotell. Vennlig betjening. Små rom men man har alt som trengs. God frokost. Mindre trafikkstøy enn forventet. Mye glass og stål.
1 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by CH

Bra beliggenhet, svært enkel standard til skyhøye

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger midt i Oslo sentrum, med tilgang på alt en storby kan tilby. Hotellet derimot var en stor skuffelse! Enda det er en av Oslo`s nyeste hoteller. Til den prisen man betaler , forventer man hotell med god standard, og god comfort, med det lille ekstra. Desverre er dette hotellet svært enkelt og billigt innredet. Bittelite bad med såpedispensere, tomme for såper. ingen morsomme småflasker her. Rommet ellers var uten skap, eller hyller å pakke ut klærne. Minibaren er helt uten innhold, og det var svært dårlig med belysning bortsett fra vegglamper. Ingen mulighet til å stille på airconditionen. Når jeg skulle kjenne ved luftristen i taket om det hele tatt kom ut luft, falt det ned masser av støv over hele meg!!1 Her trengs det å vaskes!!! Dette hotellet fremstår som et billighotell på alle måter bortsett fra prisen! Kommer ikke tilbake. ( Rom 408)
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Olausfrom Knarrlagsund

Olaus Selvaag

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Alt i alt et hyggelig og fint hotell å bo på.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Fredrikfrom Norge

Mye støy fra trikkelinjen

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Fint opphold og meget god frokost. Desverre mye støy fra trikk og bymiljø.