Ratings based on 796 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
98% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.7 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel in pieno centro

Posted Feb 21, 2015
L'hotel è in un'ottima posizione centrale, dietro al parlamento a pochi minuti a piedi dalla stazione; personale gentilissimo e disponibile, camera pulita e confortevole, colazione abbondante.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Flott hotell, dårlige drinker

Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
Veldig bra service innstilt personell. Flotte rom og god frokost! Beliggenheten var ok, lå veldig nær promenaden langs elven. Baren på hotellet var usedvanlig dårlig.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 1, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by kurtfrom Bergen

Helt ok. Svært sentralt

Posted Feb 1, 2015 on Hotels.com
Helt ok. Hår i dusjen og svidd bacon til frokost. Men bodd her flere ganger. Sikkert litt uheldig denne gang
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 30, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Heidifrom Trondheim

Innfrir

Posted Jan 29, 2015 on Hotels.com
Vet hva jeg forventer meg og hotellet innfrir. Enkelt, servicevennlig og sentralt hotell med nydelig frokost.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Beate Kittang

This traveler left a rating score only Posted Jan 29, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Trygvefrom Arendal

Sentralt beliggende i en stille sentrumsgate.

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Flott mottakelse i resepsjonen. En hyggelig lobby. Delikat og smakfull frokost, met høyt servicenivå hos personalet. Litt små rom, men det var helt o.k. Beliggenheten er helt optima, sentralt, men samtidig en stille gate uten nevneverdige forstyrrelser. Veldig fornøyd totalt sett.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Øivind

This traveler left a rating score only Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Torgeirfrom Auggedalen

Greit nok

Posted Jan 24, 2015 on Hotels.com
Sov der to netter, gitt.