Ratings based on 466 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
96% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.5 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Margaretfrom NYC

Oslo bliss

Posted Feb 21, 2015 on Hotels.com
Simply perfect in every way...elegance and total comfort...just did not want to leave.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

toppen helg

Posted Feb 21, 2015 on Hotels.com
Allt var toppen. Ska man klaga på nåt så var det lite dåligt med förvaring (rum 418).
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Anbefales på det sterkeste!

Posted Feb 17, 2015 on Hotels.com
Hadde det fantasisk, og å bli oppgradert til juniorsuite var bare prikken over i'en for hele oppholdet :)
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Børrefrom Horten

Svært fornøyd med Continental

Posted Feb 16, 2015 on Hotels.com
Vi ble tatt i mot av hyggelige og profesjonelle ansatte helt fra døren til innsjekk. parkering med lading var avtalt og det gikk helt etter planen. Rommet var helt topp, et sted vi raskt fant oss til rette. Rent og ryddig, delikat innredet. Vi valgte frokost på rommet og angret ikke.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mariann

This traveler left a rating score only Posted Feb 13, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Nina Helenefrom Bergen

X

Posted Feb 12, 2015 on Hotels.com
Veldig bra, men veldig treg service i frokostsalen...
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Marcusfrom Norway

A bit out

Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
Stayed there from friday till sunday in 8th floor. Friday evening it was quite a lot of noise from the bars in the area. I didn't contact the reception since it was the middle of the night and I didn't want to change rooms. The service was as expected from a 5*, very friendly staff. Breakfast was disapponting, I've had better in 3*... Roomservice was good. The room was a bit out dated, but it was comfortable. The hotel made an error when I checked out and charged my creditcard for the stay even if it was prepaid. Once I made them aware of it they sorted it out. All in all an OK hotel.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Sindrefrom Volda

Svært bra hotell som holder stjernerangeringen!

Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
Veldig fint hotell veldig sentralt! Endelig et hotell som leverer det de sier. Flotte rom, bra frokost og generelt veldig fint. Eneste problemet var at vi ikke fikk til å få rommet kjølig nok til natten. Anbefales!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Helg i Oslo

Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
Flott hotell, bra service og beliggenhet. Fint nyoppusset rom.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Bodø

Hyggelig langweekend i Oslo

Posted Feb 11, 2015
Pros: Internasjonale gjester. Personale som beveger seg på dette nivået med største selvfølgelighet. Vennlige og imøtekommende. Pent og komfortabelt rom.
Cons: Det gikk litt sakte ved frokostserveringen. Litt for lang ventetid på kaffe og omelett, selv om ventetiden kunne fylles med aviser og et greit utvalg.
Location: Beliggenheten sentralt i Oslo kan neppe bli bedre. Nært Konserthuset og "alt".
Alt i alt var dette et svært vellykket opphold. Vi fikk et nyoppusset rom, som ikke var stort, men pent og svært komfortabelt. Alt virket slik det skulle. Resepsjonspersonalet sørget for å reservere bord på Teaterkafeen, etter en sen ankomst. Nesten alt personalet vi hadde kontakt med hadde en selvfølgelig, avslappet, vennlighet, som gjorde at vi trivdes godt.