Ratings based on 815 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
97% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler

Radisson has gone down!!

Posted Dec 1, 2014
2 rooms. Room 1 the safe don't work. Gum on the floor near bed. Dusty surfaces. Next day light stops working. Room 2 the light don't work, dusty surfaces. Radisson seems to be going downhill. It used to be good but now no matter what radisson I stay at it's awful! Asked for cake in room, request ignored. Asked for single beds and the request ignored although my email was read and acknowledged.
5 out of 5
Recommended
by Gerd Bækkelundfrom Skien

Posted Sep 25, 2014 on Hotels.com
Flott hotell. Rent og pent. Nydelig frokost.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 23, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by Claus Falkfrom Denmark

Not Radisson standard

Posted Sep 23, 2014 on Hotels.com
-Fridges in the rooms (that are "there for your convenience") were either not working or completely missing. Either way it makes no sense to have a fridge in the room, if it turns off every time you leave the room and take the key card with you.------------Parking fee of 250 NKK per day is insane - even for the Norwegian price level------------------The breakfast seems to be prepared by people who take absolutely no pride in what they are doing - not the radisson standard I would expect.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Terjefrom Åsen

Posted Sep 23, 2014 on Hotels.com
Kun en dyne på dobbelt rom . Ingen vask av rommet mens vi var der
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 20, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 17, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Haraldfrom Bergen

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Rent og pent hotell sentralt i Oslo
Comment from Hotel Management
Nov 22, 2014 by Cathrine, Hotel Management
Kjære Harald, Takk for hyggelig tilbakemelding fra ditt opphold hos oss. Det setter vi stor pris på! Vi håper å se deg snart igjen! Med vennlig hilsen, Runa Emilie Dahl Sales Manager
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jorunn Hognestadfrom Nær Bjerkebanen

Ikke varmt vann!

Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
Jeg er godt fornøyd, bortsett fra at på lørdagen var det bare kaldt vann i dusjen! På et firestjerners hotell forventer jeg varmt vann i dusjen! Skjerp dere! Vi fikk sjekke inn tidlig på alle ni rommene i gruppen min - positivt!
Comment from Hotel Management
Nov 22, 2014 by Cathrine, Hotel Management
Kjære Jorunn, Takk for tilbakemeldingen fra ditt opphold her hos oss. Leit å høre din opplevelse med kaldt vann i dusjen. Dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve hos oss og dette beklager vi. Håper på tross av din uheldige opplevelse at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake som gjest hos oss igjen ved en annen anledning. Med vennlig hilsen, Runa Emilie Dahl Sales Manager
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Trondfrom Østlandet

Bra hotell, mye problemer

Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
Vennlig og serviceinnstilt resepsjonist, som dessverre var alene på jobb selv om hotellet var fullbooket og køen strakte seg helt ut i friluft. Bestillingen som var foretatt en mnd i forveien var borte. Etter mye om og men fikk vi mailet bekreftelsen til hotellet, og fikk tilslutt et oppgradert rom. Servicen i resauranten var rett og slett elendig. Lite spennende meny/mat, og en servitør som oppførte seg som om alle gjestene var en pest og plage og opptok hans dyrebare tid. IKKE bra.
Comment from Hotel Management
Nov 22, 2014 by Cathrine, Hotel Management
Kjære Trond, Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding fra ditt opphold her hos oss. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Jeg har allerede videreformidlet dine kommentarer til ansvarlig for vår restaurant. Tilbakemeldingen din tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Jeg håper at på tross av dine litt uheldige opplevelser at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen. Vennlig hilsen, Runa Emilie Dahl Sales Manager