Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.5 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Kim Erikfrom bergen

Enkel standard, men fin beliggenhet

Posted Jan 19, 2015 on Hotels.com
Relativ enkel standard, men ligger i et flott friluftslivområde. Bodde der i forbindelse med studier og hadde det en trengte for å kunne slappe av på rommet. Enkelt å komme seg til med t-banen.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Per Olaffrom Sandefjord

Pur luksus er ikke alt

Posted Nov 25, 2014 on Hotels.com
Jeg ønsket en natt i rolige omgivelser, med gratis parkering og kort vei til offentlig kommunikasjon til sentrum, og fikk det. Fint å kunne spasere en tur rundt Sognsvann etter en nøktern, sunn frokost. Det ligger i navnet at hotellet retter seg inn mot aktive mennesker, og både rom og lokaliteter ga visse assosiasjoner til en folkehøgskole. Hotellet utgir seg da heller ikke for noe annet, så dette var helt greit for en trøtt musiker, som hadde vært på spillejobb på luksuriøse Plaza i sentrum. Veldig blid og hyggelig betjening, og jeg kommer gjerne tilbake.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ingvar

This traveler left a rating score only Posted Nov 15, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Excellent équipement sportif

Posted Nov 9, 2014 on Hotels.com
Un hôtel fait avant tout pour les sportifs avec un confort minimum au niveau de la chambre et un peu à l'extérieur de la ville.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tor Håkon

Super betjening

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Enormt triveleg betjening å verte møtt av sein kveld. Småtungvint å koble seg til stikkontaktane, elles berre bra.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Jevnt over et rent og greit hotell

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Jevnt over et rent og greit hotell. Nøktern standard, men med trivelig personale og passer utmerket for de med treningsønsker og ønske om nærhet til utmark og fine turområder. Hotellet ligger rett ved en t-banestasjon som tar under 15 minutter til sentrum.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 28, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Sep 10, 2014
Only a short walk to the metro. Fabulous breakfast! Close to wonderful hiking & biking trails.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

posto per sportivi

Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
hotel con bellissima palestra dove si possono incontrare atleti olimpionici norvegesi che si allenano. il vicino laghetto permette camminate o corse molto belle in totale sicurezza ed in un ambiente meraviglioso. Consigliato a tutti quelli che in business trip cercano una sistemazione che permetta di alternare allo stress della giornata una serata all'insegna dello sport. Colazione molto salutare e completa.