Ratings based on 368 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
96% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.9 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Nette Unterkunft in Stadtnähe

Posted Jan 7, 2015
- Alles Nötige Vorhanden! - Große Räumlichkeiten. - Fußboden Heizung (toll im Winter!)
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Delfgauw

Ruim appartement op prima locatie

Posted Jan 5, 2015
Pros: Veel ruimte, nette inrichting.
Cons: Niet alles is in even goede staat. Wel erg dun dekbedje.
Location: Vlakbij centrum en bezienswaardigheden.
Lekker ruim appartement op vrij korte afstand van centraal station. Voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers. Prima keukentje.
1 out of 5
by A verified travelerfrom macerata

Camera sudicia

Posted Jan 1, 2015
la stanza era molto piccola ma visti i prezzi bassi ci può certamente stare.Inconcepibile però il sudiciume trovato:materasso innominabile,pareti,pavimenti luridi.Mai più.Ve lo sconsiglio.
2 out of 5
by A verified travelerfrom M

Les photos publicitaires ne correspondent pas

Posted Dec 9, 2014
L'hôtel est salle, dépourvu de confort. Il offre le strict minimum. Le personnel est complètement absent.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Lilianfrom Rotterdam

Aan te raden voor een kort verblijf in Oslo.

Posted Dec 2, 2014 on Hotels.com
Ruime appartementen met nette badkamers. We hadden 3 slaapkamers met goede matrassen, maar dunne kussens. De keuken was wat minder, wel volop kookgelegenheid,koelkast en een oven. Weinig keukenuitrusting, geen koffiezetapparaat en theepot, weinig kopjes en bestek. De meubels waren niet erg praktisch: uitstekende stoelpoten en tafelbladhoeken. De buurt is leuk met volop winkeltjes, alleen zijn er wat cafés in de omgeving waarvan de gasten geluidshinder kunnen veroorzaken. Met de tram in de buurt kom je vrijwel overal.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 2, 2014 on Hotels.com
1 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Rom i kjeller.

Posted Nov 27, 2014 on Hotels.com
Stor sannsynlighet for å få rom i kjeller på kortere opphold. Med nesten fritt innsyn for alle som går til og fra et utested like ved.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Knutfrom Siljan

Cupfinalen 2014

Posted Nov 26, 2014 on Hotels.com
Oppholdet var i forbindelse med at ODD var i årets Cupfinale. Det var et greit sted å bo i forhold til livet i byen i forbindelse med årets cupfinale. Alt i alt et positivt opphold, men det var jo litt trist at ODD tapte 2-0 for Molde.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Inge

This traveler left a rating score only Posted Nov 26, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 25, 2014 on Hotels.com