Ratings based on 217 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
90% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Comfortable and central situated hotel

Posted Dec 20, 2012
A very central situated hotel with a good standard and nice staff. Not very modern but clean and comfortable - with a nice breakfast.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 10, 2012 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 9, 2012 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Excellent Staff

Posted Dec 6, 2012 on Hotels
For the work I went the hotel location was ideal. Close to offices, restaurants right in the city centre. The highlight for me was the staff. Very helping, friendly and accommodating. Rooms are a bit small but if you want to look at glass half full, then cosy !
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Førjulstur

Posted Dec 5, 2012 on Hotels
Hotellet har en meget god og rikholdig frokost.Men-det er noen men ved hotellet. Når jeg bestiller et hotellrom for to personer forventer jeg at rommet er gjort i stand til 2. Det var det ikke sistgang. Ved ankomst spurte jeg om rommet var klart or 2 noe de bekreftet i resepsjonen. Det var redd opp tilen og sengetøy til andre lå i hylla, uten dynetrekk. Det er ikke gjestens rolle og ordne på sengene. Fikk byttet rom og der var det kun håndhåndhånkle ikke badehåndkle, Det kom etter henvendelse. Kanskje siste gang vi besøkte dette hotell.Dårlig kjøkken i restauranten. Service ok.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by martin

gangavstand til det meste

Posted Dec 3, 2012 on Hotels
helt ok opphold for vårt formål med turen.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Langhelg i Oslo

Posted Nov 29, 2012 on Hotels
Lite rom med et utrolig lite bad ! Ellers greit.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Nov 28, 2012 on Hotels
Veldig sentralt. 150 cm seng er litt liten for store mennesker. Burde vært 180.
4 out of 5
Recommended
by Kjetil

Sentralt hotell

Posted Nov 27, 2012 on Hotels
Badet var veldig nedslitt og behøver oppussing. Ellers et triveli hotell200 m fra carl johan. God frokost og triveli betjening.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Smestad

Mye for pengene!

Posted Nov 22, 2012 on Hotels
Rommet var større enn forventet, men kunne vært litt bedre rengjort. Jeg fikk rom ut mot gata noe som resulterte i noe støy fra pøbene rundt. De jeg reiste sammen med fikk rom inn mot bakgården å var fornøyd med det. Veldig bra med minibar og isbitmaskin i 5etg. Frokosten var storartet første morgenen, men andre morgenen manglet vanlig brød. Litt lite sitteplasser. Hotellet har sentral beliggenhet. Totalinntrykket er bra, da vi fikk oppholdet til en god pris.