Ratings based on 374 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
93% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Østfold

Hyggelig hotell i randsonen til Nordmarka

Posted Mar 2, 2015
Pros: Pent og hyggelig, med gode farger, fine møbler i felleslokaler, flott utsikt, hyggelig personale.
Cons: Litt slitasje på badet trekker litt ned. Synes det var litt skittent på vegger og dør. Veldig slitent toalett i kjelleretasjen.
Location: Langrenn eller slalåm like i nærheten. Store turområder i Nordmarka. T-bane til byen.
Hyggelig personale, pent og tiltalende hotell. Stilrent og fine farger. Flott utsikt!
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Parfait

Posted Feb 18, 2015 on Hotels.com
Hotel facilement accessible par les transports en commun, à proximité des installations sportives de Holmenkollen. Chambre fonctionnelle et calme, copieux buffet pour le petit déjeuner, salle de sport et sauna. Personnel accueillant et attentionné. A recommander sans hésitation
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by Thomas

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Et fint opphold på Oslostak

Posted Jan 24, 2015 on Hotels.com
Dette er er veldig fint hotell på Oslostak, og plasseringen er førsteklasses. Servicen er god. Hvis man skal være veldig krav stor kan man eventuelt si at rommene ikke er veldig store for å være et fire stjerners hotell, men alt i alt er dette hotellet i høyeste grad et hotell man absolutt bør besøke. På vinterstid kan det være en fordel å ikke følge GPSen, men heller kjøre opp fra Voksenkollen tbanestasjon, den andre veien kan være litt glatt og bratt.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Bjarnefrom Stavern

Landlig hygge

Posted Jan 19, 2015 on Hotels.com
Har brukt hotellet tidligere og vil sannsynligvis fortsette med det. Trives i landlige omgivelser.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Bjarnefrom Stavern

Et godt sted å være.

Posted Jan 14, 2015 on Hotels.com
Trenger et hotell fra tid til annen i Osloregionen og trives i landlige omgivelser. Vil derfor prøve Voksenåsen videre for å se om dette fungerer godt. Tips: For dårlig skilting fra Sørkedalsiden.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Peter Dirscherfrom Kristiansand

Undervarme utsikt

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Fint hotel, med myke historia( svensk hjälpen 2:Verdens krigen)
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jensfrom Arendal

Godt hotel

Posted Sep 3, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger på Holmenkolden og der er 800 m at gå af en bakke til T banen og 35 i tog derefter til centrum. Ellers var det et fint kursuscenter med en fantastisk udsigt over Oslofjorden.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

angenehmes, freundlich geführtes Hotel

Posted Sep 2, 2014
Pros: freundlicher, professioneller Service, Sauberkeit
Cons: Aufzug
Location: wandern, Skilaufen
Hotel liegt oberhalb Oslos, naturnah mit Blick über Oslo aufs Meer