Ratings based on 176 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
99% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Sentral beliggenhet.

Posted Jul 8, 2015
Pros: Beliggenheten er flott. Stilen er tatt godt vare på. Frokostrommet er koselig. Frokosten god. Personalet trivelig.
Cons: Tror bygningen er vernet. Dette gjør nok oppgradering vanskelig, men badet på mitt rom burde renoveres.
Location: Topp beliggenhet. Midt i sentrum.
Fin gammel bygning. Føltes som å gå 100 år tilbake i tid. Rommet kunne nok vært oppgradert. Det luktet mugg, råte fra badet. Hotellet har sjel, er gammelt, men vel verd et besøk.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 25, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Gammelt og umoderne, men i historisk stil

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Hotellet var under oppussing, og det trengs sårt. Jeg forstår at det er et historisk hotell, og at de vil holde på den stilen, men jeg syntes likevel rommene var litt vel gamle og ufine. Var også lite moderne TV-system (ingen menyer, vekking etc.). Frokosten var liten, men veldig god mat. Overall var det litt skuffende utseende både inne og ute, men for de som liker gammel stil kan det anbefales da beliggenheten i Sandefjord er veldig sentral.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Gode beliggenhet

Posted Apr 19, 2015 on Hotels
God beliggenhet i forhold til mitt oppdrag i Sandefjord
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Pænt og rent hotel med super service

Posted Apr 13, 2015 on Hotels
Pænt og rent hotel med dejlig morgenbuffet.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Barno from København

Norges bedste hotel - Basta!

Posted Apr 7, 2015 on Hotels
Lækre værelser med sjæl - Lækker morgenbuffet - Lækker service
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 14, 2015 on Hotels
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Frode from Molde

Huff

Posted Mar 7, 2015 on Hotels
Hotellet er "oppbrukt" og trenger å bli oppgradert kraftig eller revet. Pluss for god frokost og bra beliggenhet.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 3, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 20, 2015 on Hotels