Ratings based on 143 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
99% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom sandefjord

Ok till bra pris

Posted Dec 14, 2014
Mitt i centrum, bra pris dålig standard. Historien sitter i väggarna. Rekomdwrad om krav till standard inte är hög.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Hotel Kong Carl

Posted Oct 8, 2014 on Hotels.com
Central beläget hotell i Sandefjord. Rumsstandard förhållandevis låg men fungerar alldeles utmärkt enbart för övernattning. Hotellets frukost får ett plus i kanten.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Opphold

Posted Oct 4, 2014 on Hotels.com
Ligger Veldig sentralt. Det var fantastisk :)
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by RBHansenfrom Bergen

Spennende klassisk hotell

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Det ble bare en kort overnatting denne gangen, men hotellet i seg selv var spennende i klassisk stil. OK, men noe lite rom og en bra frokost.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Steinar Billehaugfrom Skedsmokorset

Bra betjening.

Posted Sep 26, 2014 on Hotels.com
Veldig fornøyd
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Forretningsrejsende

This traveler left a rating score only Posted Sep 26, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Flott service og ble godt ivaretatt

Posted Sep 24, 2014 on Hotels.com
Behagelig opphold. Vi reiste tidlig om morgenen før frokost, likevel finn vi med oss en matpakke på veien.
3 out of 5
Recommended
by Verner Rydningfrom Lørenskog

Begredelig rom

Posted Sep 23, 2014 on Hotels.com
Alt ok, bortsett fra at standarden på rommet vi ble gitt var veldig dårlig, og det var "sosialklienter" i korridorene i den fløyen. Vi klagde og fikk byttet til et bedre rom i en annen fløy / etasje. .
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by Finnfrom Molde

Behagelig opphold

Posted Sep 13, 2014 on Hotels.com
Hyggelig betjening, historiske omgivelser. Rent og pent