Ratings based on 50 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
94% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.1 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Posted Nov 29, 2012 on Hotels.com
Hyggelig resepsjonspersonale. Gode senger, fin beliggenheit. God frukost. Har ingenting negativt å sei om dette hotellet!
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Med fjorden som nærmeste nabo

Posted Nov 8, 2012 on Hotels.com
Et godt alternativ i Tøsberg.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Flott hotell

Posted Nov 6, 2012 on Hotels.com
Hotellrommet var enkelt og ikke veldig stort. Tv'en var feilplassert i forhold til senga. Ellers en liten detalj som jeg ikke har sett på andre hotell: Det var paraply på rommet og det trengtes for det regna i bøtter å spann.Ellers var betjeningen i resepsjonen usedvanlig hyggelig. Ikke unaturlig hyggelig men hun var rett å slett fantastisk hyggelig å koselig. Hun får en sekser av oss.Frokosten var også meget god.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Forbedringspotensiale på mat

Posted Nov 2, 2012 on Hotels.com
Lite utvalg av glutenfri mat. Maten i resturanten var ingen høydere, bortsett fra desserten.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Sentralt

Posted Oct 29, 2012 on Hotels.com
Veldig bra opphold (4 netter), utsøkt frokost med aviser og serviceinnstilt personale som går rundt og fyller på med kaffe ved bordene. Hyggelig betjening. God komfort på rommet, men et minus med at håndklær ikke ble skiftet på 4 døgn, bare hengt opp på badet :(( Gode parkeringsforhold rett utenfor hotellet. Kan anbefales.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Måtte på møte på Klubben og har budd på dette hote

Posted Oct 27, 2012 on Hotels.com
Det er dyrt da, men når det er 5 folk i restauranten til frokost og allt mulig der til noen få gjester, så blir det nok kastet mye mat.. Jeg betaler 50 Euro for like bra hotel i Tyskland.m med litt mindre utvalg til frokost og kun en person eller to på kjøkkenet.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mattias

Perfekt placering och bra service

Posted Oct 14, 2012 on Hotels.com
Hotellet är perfekt placerat nere vid bryggan precis vid vattnet. Servicen är jättebra och rummen är passande inredda och har många smarta bekvämligheter. Man får också en fin frukost på morgonen och hotellet bjuder också på andra bekvämligheter som en kaffemaskin i entren.
3 out of 5
Recommended
by Thon hotel tønsberg

This traveler left a rating score only Posted Oct 10, 2012 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 20, 2012 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 14, 2012 on Hotels.com