Ratings based on 62 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
89% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.5 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Berit

This traveler left a rating score only Posted Nov 17, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by AFfrom Sunnmøre

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Dyreste hotellet på Otta, og tre stjerner tilsier vel at der er restaurant. Svarte ikke til prisen, men hyggelig betjening. Vi trodde vi skulle få en koselig restaurantkveld etter en lang reise. Bare en pute og elendig med bare en lenestol når vi måtte tilbringe kvelden på rommet.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 4, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Grei overnatting!

Posted Aug 26, 2014 on Hotels.com
Greit hotell. Ikke noe luksus. Svært hyggelig nattvakt. Rommet var reint og ganske stort. Vi skulle bare sove før vi kjørte videre. Frokosten var derimot under middels. Før kl 09 (frokosten varte til 10) var det tomt med egg og bønner. Det ble ingen etterfylling selv når det ble spurt etter .
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Irene Bergfrom Oslo

Hyggelig og behagelig hotell

Posted Jul 20, 2014 on Hotels.com
Jeg likte meg godt på Otta hotell. Nydelig beliggenhet med utsikt til elva og høye fjell. Behagelig seng og flatskjerm-tv. Fint og ganske stort bad. Mangfoldig og god frokost, men vaffeljernet var slått av. Hyggelig betjening. Mange relevante brosjyrer og gratis blader. I bladet Fjell fant jeg en flott tur som jeg gikk senere. Jeg har lyst å komme tilbake til Otta hotell
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Heidfrom Norge

Hyggelig hotell

Posted Jul 8, 2014 on Hotels.com
Var på Otta ei natt i samband med ferietur.Hotellet ser ganske slitt ut når du kjem,men rommet var ganske nyoppussa,ryddig,lyst og reint.Frukosten var bra.Betjeningen var hyggelig.Passa oss fint for ei natt.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Bente

Komfortable senger

Posted Jul 5, 2014 on Hotels.com
Hyggelig, greitt og god frokost
4 out of 5
Recommended
by Jon Tranum

God service

Posted Jun 11, 2014 on Hotels.com
Hotellet virket rent og pent. Bra frokost.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by RSfrom Norge

Greit for en overnatting på veien.

Posted Jun 3, 2014 on Hotels.com
Pass på å få av de oppussede rommene. De andre er slitne. Restauranten og baren var stengt (søndag ettermiddag/kveld), så det ble kinamat "på byen". Men resepsjonen tappet halvliter til "dessert". Greit med parkering utenfor. Ok priser.