Ratings based on 351 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
94% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

hotel accueillant et facile d'accés

Posted May 26, 2015
Pros: La tranquilité et la proximité de l'accés métro.
Cons: Les accés telèvision
Location: Quartier vivant, en p^roximité du canal de l'Ourcq où les ballades à l'issue d'une journée de trvail son reposante. piscine municipale en proximité.
une semaine au calme dans un hotel propre et conortable. le personnel est très chaleureux et les demandes sont prises en considération. Accueil tardif de qualité.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom salzburg, österreich

Stadtereise paris

Posted May 24, 2015
Mein mann und ich haben eine stadtereise gemacht und das Hotel ist etwas außerhalb von paris fie Umgebung war skurill aber ok wenn man zu zweit ist. Metro ist vorm hotel und leicht zu finden wenn man bei der richtigen Station aussteigt, wir hatten und bisschen verirrt weil wir zufrüh ausgestiegen sind. Alle sind sehr freundlich die zimmer sind sauber und schön aber sehr klein. Das Frühstück ist gar nicht gut sehr kleine Auswahl wir haben und in der nächsten bäckerei ein Croissant gekauft und Kaffee im zimmer gemacht kaffe und wasserkocher sind vorhanden.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Rotterdam

Toch een leuk hotel en all, maar wees alert!

Posted May 13, 2015
Pros: De locatie en het hotel zelf
Cons: Screaning van schoonmaak personeel. Er ontbrak 50.- uit mn tas die ik in de kamer meestal tijdens mijn verblijf achter liet, dus NIET te vertrouwen.
Location: Gewoon leuk en goed.
Echt best wel een super leuk hotel met all. Verblijf 2 nachten en 3 dagen. Bij de 2de nacht veroorzaakten de bovenburen heel veel herrie, tevergeefs hoe vaak ik een klacht bij de receptie neerzette werd er verder niks gedaan. Dus hele nacht niet geslapen, en aangezien ik danser ben en in Parijs was voor een event, heel moeilijk deelgenomen. En aan de andere kant, men zou het beste GEEN geld in de kamers achter laten!!! Ik kwam er pas achter toen ik terug thuis kwam, dat er 50.- miste uit mn tas. Dus je kan geen geld op kamers laten staan. Schoonmakers hebben er blijkbaar oog voor...
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Solito standart Campanile

Posted May 11, 2015
Albergo in linea con gli standart Campanile. Camera pulita e fornita di wi fi funzionante. Personale cordiale e professionale. Un po' fuori mano ma in 15 minuti di metro arrivi dovunque. Fermata Hoche a 30 metri dall'albergo. Consigliato
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Eindhoven

Leuk hotel voor een goede prijs

Posted May 6, 2015
Een prima hotel voor een prima prijs.. alles bezienswaardig heden liggen op max 15minuutjes met de metro en de metro is 2 min lopen van het hotel.. hotel zelf is nietjes met vriendelijke personeel! !
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom 20 jaar

Prima hotel

Posted May 4, 2015
Hotelpersoneel is vriendelijk en spreekt goed Engels. Comfortabele kamer, met thee en koffie. Alleen de parkeergelegenheid was slecht en de buurt is niet gezellig om een bijvoorbeeld een winkeltje te bezoeken of een drankje te doen. Prima om als overnachting te boeken om vervolgens door te reizen naar bijvoorbeeld Disneyland of Parijs
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom hamburg

Immer wieder gerne

Posted May 1, 2015
Waren für 3 Nächte im Hotel campanile Paris est. Es hat an nix gefehlt service war super , Zimmer vollkommen in Ordnung für 3 Sterne, Mit der Metro vor der Tür einfach in die Stadt zu gelangen Max. 15 min
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Stuttgart

Alles super !

Posted Apr 12, 2015
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel bien équipé

Posted Apr 1, 2015
Pros: Bouilloire dans les chambre avec thé et café à disposition Literie de bonne qualité Bonne situation géographique
Cons: Odeurs de cuisine dans les couloirs Baignoire pas très pratique
Location: Quartier assez populaire mais tout proche du parc de la Villette et de la Philharmonie, du zénith et de la Cité des sciences
Très bien situé (à 3 min à pieds du métro 5 et de la Philharmonie), assez calme et literie confortable. Bon accueil et personnel prévenant
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom houilles

Bon hôtel bien pratique

Posted Mar 18, 2015
A une minute du métro Hoche et attenant a un centre commercial, très prat et bon accueil, la chambre est petite mais calme et bien équipée.