Ratings based on 266 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
91% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Typisch weghotel

Posted Dec 20, 2014
Pros: Niets
Location: Er stond beschreven dat disneyland parijs 10 km verderop was maar in werkelijkheid was dit 21 km. Waarschijnlijk rekenen ze daar in vogelvlucht.
Bij boeking kregen wij een foto van kamer voor 3 personen (3 enkele bedden) te zien die uiteindelijk niet overeen kwam met de werkelijkheid. Bij aankomst moest het 3de bed (enkel matras) vanonder een ander bed gehaald worden en in de te kleine kamer gelegd worden. Hierdoor was de ganse kamer vol en kon je niet meer passeren om naar badkamer en garderobekast te gaan. Het derde matras moest terug onder bed geschoven worden als je in de kamer wou bewegen.Het gaf een benauwd gevoel. Ontbijt was erg teleurstellend.Blijkbaar hadden ze geen rekening gehouden met de teveel hotelgasten (volle bus die aangekomen was). Op buffet ontbrak stokbrood/pistolets (er was enkel nog toastbrood te krijgen) en chocoladekoeken waren op en werden niet meer aangevuld. Voor het aanbod is 10 euro per persoon echt teveel betaald. Restaurant was niet al te net en je had er geen vakantie of hotelgevoel.Er was ook onvoldoende parkeerplaatsen voor auto's.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Gut und günstig

Posted Dec 9, 2014
Das Zimmer war sauber, ebenso das Bad. An der Rezeption wurden wir sehr nett empfangen. Es lief alles reibungslos. Wir hatten eine Nacht gebucht, um uns Paris anzusehen. Mit der RER A kommt man schnell und gut nach Paris. Alles in allem ein schöner Aufenthalt und für diesen Preis absolut zu empfehlen!!!
2 out of 5
by A verified travelerfrom Rödermark

Anstatt 3-Bett-Zimmer nur 2-Bett und Matratze

Posted Dec 1, 2014
Wir haben ein 3-Bett-Zimmer gebucht und ein winziges Zimmer mit zwei Betten bekommen. Als wir erwähnten das wir 3 Erwachsene sind sagte man uns dann einer auf einer Matratze schlafen muss die unter einem Bett lag. Man konnte nicht mal mehr ins Bad gehen wenn alle drei Betten ausgebreitet waren!!!! Unglaublich! Es gab dann keinen Durchgang mehr. Das Bad allerdings war super!!! Super sauber und perfekte Dusche!! Das war zumindest positiv! Das Frühstück war mit 10€ einfach nur teuer da auch bestimmte Sachen am kleinen Buffet nicht mehr nachgefüllt wurden (Croissants z.B.)
3 out of 5
by A verified travelerfrom Toulouse

Compliqué à trouver, trop loin des parcs disney

Posted Oct 29, 2014
Location: RIEN
l'hôtel est globalement propre et rénové, mais trop peu de stationnement et loin de tout. Impossible de quitter l'hôtel à pied et la distance avec les parcs Disney est trop importante au regard du trafic routier potentiellement compliqué. Je ne reviendrai pas et chercherai une offre géographiquement plus proche.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom S

Goede keus

Posted Sep 23, 2014
Kamer was zeer keurig, badkamer schoon en hotel heeft lift. Aanrader. Goede prijs/kwaliteit verhouding
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Paulfrom Marseille

RAS, ni en bien ni en mal

Posted Sep 17, 2014 on Hotels.com
Hotel modernisé, mais type même des hotels campanile, avec des coursives externes. Globalement assez impersonnel. Mais confortable. Strictement rien d'intéressant dans les environs.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Léofrom Chamonix

Hotel de bonne facture

Posted Sep 14, 2014 on Hotels.com
Hotel très propre et plutôt bien situé (500m de la gare RER de Torcy). Attention tout de même aux chambres donnant vers l'extérieur (livraison matinale de gros camions au Leroy Merlin situé juste en face de l'hôtel). La literie est un peu ferme (mal de dos le lendemain matin). Le personnel d'accueil est professionnel et avenant.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 13, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Saad

This traveler left a rating score only Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
by A verified travelerfrom Milano

Albergo non proprio vicino a Disneyland

Posted Sep 10, 2014
Location: Ci sono alberghi più vicini alla stazione del treno per raggiungere Disneyland.
Sapevamo di non trovare un grande albergo ma era stato scelto perché comunque veniva considerato come un 3 stelle ma invece dovrebbero classificarlo come al massimo 2 stelle. In 4 giorni la pulizia non c'era. Dovevamo svuotare noi i cestini. Al massimo facevano il letto... La nostra stanza purtroppo è capitata vicino alla porta d'ingresso di tutte le altre per cui ci siamo dovute assorbire tutti gli sbattere della porta per tutta la notte.