Ratings based on 122 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
89% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bra läge, trevlig personal

Posted Feb 13, 2015
Pros: Läge, personal, rent och fräsch
Cons: Möjligen städningen, men det var ändå acceptabelt rent
Location: Nära Operan, shopping, Louvren, restauranger
Vi blev uppgraderade till en svit vilket var tacksamt då min mamma var med och vi fick lite större yta. Sviten var dock inte mycket större än ett dubbelrum, men fräsch och nyrenoverad, högst upp och tyst. Lite miss i städningen men inget man stördes av. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Läget bra med 'nära till allt'. Återvänder gärna om jag får lika bra pris nästa gång.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Pleasant small central hotel.

Posted Dec 28, 2014
Pros: Location in central Paris.
Cons: Room facilities including a comfortable armchair.
Location: All of Paris sights are very close and the Metro is only 5 minutes walk.
The "de luxe" room was far from my opinion of deluxe. Several minor maintenance issues needed fixing. Breakfast very good and reasonable value, but some mornings, staff totally overworked and most tables not cleared after use. Front desk staff extremely helpful. Be prepared to have the window open as the air con is feeble/useless.
4 out of 5
Recommended
for Families
by makotofrom ドイツ

good hotel

Posted Dec 27, 2014 on Hotels.com
フロントの対応が良かったです。部屋もきれいでした。 車で行ったのですが、ホテルには駐車場がないため、近隣の公共駐車場に停める必要があります。
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

niveau de confort acceptable

Posted Dec 23, 2014 on Hotels.com
Séjour agréable.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Yvonnefrom Bottighofen

Kein Zimmer!

Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
Leider war bei unserer Ankunft spätabends das Zimmer nicht mehr verfügbar - obwohl die Kosten dafür ja abgebucht waren. Wir wollten vor der Anreise vermerken, dass wir spät ankommen würden (ca. 21-22 Uhr), leider gab es auf Ihrer Internetseite bzw. Ihrer Mail weder eine Info darüber, bis wann Einchecken bzw. Ankunft notwendig ist, noch bestand die Möglichkeit, eine Information diesbezüglich (Eingabefeld, Mail oder Link/Telefonnummer zum Hotel) zu hinterlassen, wir hätten gezielt die Homepage des Hotels mit Telefonnummer aufrufen müssen, was wir nun leider nicht getan haben in der Annahme dass das bezahlte Zimmer schon zur Verfügung stehen würde. Allerdings hat das Hotel uns ohne Probleme ein Zimmer in einem vergleichbaren Hotel in der Nähe (Ducs d´Anjou) organisiert und uns zusätzlich ein kostenloses Frühstück versprochen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Bon rapport qualité/prix

Posted Dec 15, 2014 on Hotels.com
Petit hotel agréable dans le centre de Paris. Un très bon rapport qualité/prix. Un service raisonnable pour le prix pratiqué. A recommander pour de courts séjours à Paris
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Accueillant

Posted Dec 10, 2014 on Hotels.com
Très agréable séjour dans cet hotel idéalement situé près du palais royal et du Louvre. A quelques pas également de l'Opéra.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Une nuit à Paris

Posted Dec 3, 2014 on Hotels.com
RAS
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

best location

Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
can use many station, tourism, pharmacy by walk. front desk, refrigerator, q-bed also good!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Stefanfrom Helsingborg

Toppen

Posted Oct 15, 2014 on Hotels.com
2 nätter i ett av det mest centrala delarna i Paris. Priset ligger i den övre klassen men är helt klart prisvärt. Hotellet ligger på en förhållandevis lugn gata helt inpå Palais Royal och Louvren. Enkelt att komma dit med tåg och metro från CDG Flygplats. Tog RER från CDG till Les Halles och sedan därifrån Metro linje 1 till Palais Royal. 300 m att gå därifrån. Biljetten gäller hela vägen. Själva hotellet är mycket fräscht, dock lite mindre rum men så är det i denna gamla del av Paris. Badrummet var väldigt fint och rent. Frukost ingår som vanligt INTE i Frankrike, men den var också prisvärd (12Euros). Kaféer i närheten tar 10-11 Euros... Wifi var gratis och fungerade bra på rummen och i lobbyn. Dock inte så snabbt wifi. Receptionen kunde svara på alla våra frågor och var mycket hövliga o trevliga. Vi var 2 vuxna, för barnfamiljer rekommenderas deras sviter med extrasängar. Vi är mycket och kommer helt klart tillbaka.