Ratings based on 162 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
91% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.4 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 16, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Nannafrom Herning

Godt til prisen

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger godt centralt og har, hvad man har brug for. Receptionisterne er venlige og servicemindede. Ikke luksus, små værelser og små senge, men helt fint til en storbytur, hvor man alligevel ikke bruger værelset til andet end at sove.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Roma

Cinque giorni di riposo confortevole

Posted Aug 3, 2014
Pros: Il letto era molto comodo.
Cons: Il ricambio della biancheria e la pulizia.
Location: Hotel in posizione strategica, a pochi passi da una fermata metro dalla quale si poteva raggiungere qualsiasi zona della città. Vicino a Montmartre.
Siamo stati in questo hotel per cinque giorni e ci siamo trovati molto bene, sia per il personale molto gentile e disponibile che per le camere, piccole ma funzionali. E' un hotel che abbiamo sfruttato solo per riposare e per questa funzione va più che bene. Lo consiglierei a un amico che vuole soggiornare a Parigi per qualche giorno senza spendere molto ma stando bene.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by G.Mfrom Breizh

Bien mais sans plus

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
On est très bien accueilli, l’hôtel est fermer la nuit, mais on peux sonner pour rentrer car il y a un veilleur, donc très sécurisé ! L'emplacement est parfait, dans une petite rue situé à quelques mètres de la place Clichy Montmartre, de l'arrêt de métro, et diverses commodités.. (Cinéma, Restaurant, Bar, discothèque, fast food, cercle de jeux.) Concernant la chambre : malheureusement bien pus petite qu'il n'y parait sur les photos, comme la SdB, la douche, petite pour un homme, a peine séparer par un rideau des toilettes et de l'evier n'est pas pratique. Le lit est confortable, la chaise et le bureau sont petits aussi, et de qualité type kit. J'ai casser la chaise en étant dessus... ( je fais 78 KG ) Hormis ces quelques bémols, l'ensemble est tout à fait correct !
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Really drab, really small hotel room.

Posted Jun 25, 2014 on Hotels.com
We were shocked and disappointed to get stuck with a 4-day booking in this tiny hotel with bizarre decor. Don't be fooled by the pictures- they were definitely taken with a wide-angle lens! The room was so small that we had to step over the bed to get in to our bathroom. The double bed filled the majority of the room and we could barely stand, much less have our travel companions come sit in our room with us. Everything seemed dingy and old (but it was sanitized/clean). At $200/night, I think we could have done a lot better in another neighborhood. I would NEVER stay here again!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Friendly hotel

Posted Jun 24, 2014
Pros: Hotel staff are friendly.
Hotel staff are friendly. However I was given ground level road facing room and I could not get to sleep with noise coming from the road.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Maritfrom Norge

Brukbart hotell i forhold til prisen

Posted Jun 5, 2014
Vi visste at det var et lite rom, men det var mindre likevel enn vi ventet! Trangt å komme seg inn på badet og ingen annen stol enn en pinnestol i rommet. Heller ingen minibar eller kjøleskap. Det som likevel gjør at vi kan tenke oss å bo der en gang senere, er at det var en svært gunstig beliggenhet, med nærhet til metro og restauranter m.m. Dessuten fikk vi svært god hjelp fra de ansatte i resepsjonen.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Comadefrom Place de Clichy

Bra läge men otroligt lyhört

Posted May 15, 2014 on Hotels.com
Små rum, trång dusch och korta sängar för oss nordbor. Men rent och fräscht. Trevlig personal och helt ok frukost. Läget jättebra, nära tunnelbana och vi kunde promenera till de främsta turistmålen i Paris.De två rum vi fick var väldigt lyhörda. Rummet som var på entrévåningen vid receptionen var som att sova i receptionen. Vi hörde allt som sades utanför, klackar på golvet och andra gäster som tyckte det var mysigt att sitta i soffan utanför när de kommit in sent på natten, kändes som om de var bredvid sängen. Fläkten i rummet var också på väg att haverera, det lät som en Ålandsbåt som skulle lägga till konstant. Det var svårt att sova.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Joakim Tjøstheimfrom Stavanger, Rogaland

Superb beliggenhet møter noe lekne respesjonister

Posted May 14, 2014 on Hotels.com
Sett bort ifra hotellet hadde jeg et flott opphold med innhold av særs god mat og livlig bystemning. Med hotellet i fokus hadde jeg et greit, for ikke å nevne artig, opphold. Min kamerat endte opp med et rødt toalettlokk og rosa dusjforheng som vi begge lo godt av, og jeg rosa og grønne vegger. Sengen var for øvrig god å ligge, plassen på romme(ne) har jeg ingenting å utsette på. Renholdet holdt god stand, frokosten kunne for min del hatt flere sunnere innslag. Personalet ytet oftest god service, og om de ikke gjorde det lå det en misforståelse til grunn for utfallet - noe som jo gjerne forekommer som følge av språkbarrierer. Jeg følte meg imidlertid ’sett’ av respesjonistene på grunn av min hyppige bruk av fransk, det ble noen lattermilde episoder over skranken på grunn av dette. Hotellet ligger svært sentralt, og er det noe som ligger lenger borte enn beina dine vil ta deg finner du garantert en metrostasjon helt i nærheten (vi fant to svært, svært nærme hotellet, hvorav en ble fast utgangspunkt). Den nærmeste fasiliteten slik vi opplevde det var Champs Élysées med Triumfbuen i den ene enden, en flott handlegate for den som ønsker å bruke ferien til det, for ikke å nevne overraskende lave priser på spisestedene!
5 out of 5
Recommended
by Gary and Donnafrom Florida

close to many attractions

Posted May 12, 2014 on Hotels.com
The hotel was very nice. The staff was very friendly and helpful