Ratings based on 1,442 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
92% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
4.0 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice hotel

Posted Apr 22, 2015
There was mold in the shower room. That was the only problem I had with the room.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom flo

Posted Apr 22, 2015
Bon hôtel, bien équipe,bon accueil ,je recomande,manque informations sur la navette vous amenant vers Disney
2 out of 5
by A verified travelerfrom Lyon

A ne pas refaire

Posted Apr 20, 2015
Cons: Attitude des gens à la recéption.
Arrivé à Marne la vallée, il n'y avait pas de navette, fallait que l'on appel pour qu'on nous disent qu'elle était en panne et qu'il fallait prendre un autre voiture... En arrivant après midi, alors que la chambre était libre, il fallait payé 15 euros de plus... C'est le seul hôtel que je connais où le checkin est à partir de 15h ! Télephone dans la chambre ne fonctionnait pas... et quand je demandais gentillement de parler avec le manager... aucun moyen. J'ai laissé mon numéro mais aucun signe de vie... bref, pas ce que j'attendais d'un hôtel quatre étoiles... à éviter
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Apr 20, 2015
It was very pleasant hotel and has very pleasant staff. Small changes might be needed to be taken to reach perfect
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Apr 18, 2015
Local tax con on arrival and took too long to check in when there was no actual queue ! They also had wrong price for my booking but it was corrected
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom St quentin fallavier

SEJOUR DISNEYLAND PARIS

Posted Apr 17, 2015
Lors de nos visites en région Parisienne nous allons tout le temps dans cet hotel que nous apprecions malgré un point négatif à signaler nous avons réserver en janvier et il n etait pas préciser que la navette pour Disneyland était payante suite à un changement de propriétaire
1 out of 5
by A verified traveler

Grote terleurstelling

Posted Apr 16, 2015
Hotel is van eigenaar veranderd en dat komt niet ten goede. Laatste paar jaar meerdere malen hier geweest maar de laatste keer was ronduit slecht (dan druk ik mij netjes uit). Veel te kleine kamer (studio, plaatjes van de kamer kloppen niet), lekkende douche, koelkast die vriest i.p.v. koelt, geen waterkoker, geen kopjes aanwezig, kluis die het niet deed, telefoon deed het ook niet, WIFI slecht (verbinding slechte kwaliteit, valt alsmaar weg). 10 euro per nacht voor parkeren betalen terwijl het hek niet dicht gaat en er geen enkele controle op is ( je kan net zo goed je auto er neer zetten zonder betaalt te hebben). Onvriendelijk personeel die totaal nietbehulpzaam us. Onze klachten er neer gelegd maar ze staan je aan te kijken en zeggen dat je het er maar mee moet doen. Daarnaast wilde mijn vader naar de kamer bellen (vanwege de slechte internetverbinding konden we niet voa facetime bellen) toen kreeg de man ons niet te pakken omdat de telefoon het niet deed en zei hij tegen mijn vader het is druk je moet het later maar weer proberen om daarna de hoorn er gewoon op te gooien. Om een lang verhaal kort te maken is het een enorme terleurstelling geworden en zullen wij dit hotel (in tegenstelling tot voorgaande keren) dit hotel zeker niet aanraden bij anderen. Volgende keer gaan we voor een ander hotel, genoeg keuze in de omgeving!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Apr 13, 2015
Pros: Staff was helpful and kind. Transportation to and from Disneyland/Train
Cons: Brighter hallways
comfortable, loved having a kitchenette a bus ride away from Disney Land/ train station
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 13, 2015
Ich verbrachte 2Nachte im Hotel es war eine Katastrophe Es gibt keine Service der sagt wo das Zimmer ist muss lange suchen Das Zimmer klein aber nicht sauber Das Frühstück fur 16euro viel zu teuer da nur Croissant und Kaffee Ich kann dieses Hotel nicht empfehlen
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Bad Schlema

Die Zimmer sind abgewöhnt . Sonst alles gut

Posted Apr 8, 2015
Pros: Die Lage zum Park
Cons: Zimmer renovieren .
Location: Aus den Park nichts
Es gab keine Möglichkeit etwas Einzukaufen . Abend gab es keine Küche . Das wifi war gut Das Frühstück ausreichend