Ratings based on 76 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
95% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.4 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom jai

Posted Apr 20, 2015
ที่พัก กว้างขวาง มีสิ่งอำนวยความสะดวก มี 7-11อยู่หน้าโรงแรม
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

위치나쁨, 교통불편, 휴양으로최고, 2박이상 숙박추천 교통편 확실히 인지하시고 가야합니다.

Posted Mar 31, 2015
Pros: 시설, 친절,
Cons: 주위에 음식점이 없고, 호텔 레스토랑은 심각하게 맛이 없다... 다만, 조식은 좋았다. 차라리 조식뷔페를 점심, 저녁에도 했으면 한다.
Location: 없다.
찾아가기까지 너무 힘들었습니다. 썽태우, 택시 바가지가 심각하니, 파타야, 좀티엔이 처음이신분들은 정확한 교통편을 인지 하시고 가야합니다.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Relaxing holiday

Posted Feb 21, 2015 on Hotels.com
We stayed for 5 nights. The Hotel is very nice, the staff ok could be a bit more motivated and friendly. A pitty that nobody ask you for drinks or menu while you are at the beach.... the Hotel could do more business. A difference between western managed Hotels...! Overall we enjoyed our stay.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom stein

Prima hotel als je een zonvakantie wilt.

Posted Feb 19, 2015
Prima hotel. Eten en drinken in hotel is fors aan de prijs. Eetgelegenheden voldoende buiten hotel. Veel Russen, Chinezen en Japanners. Ideaal voor een lekkere zonvakantie
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Warapornfrom ชัยภูมิ

บริการเยี่ยม

Posted Feb 18, 2015 on Hotels.com
โรงแรมบริการดีเป็นกันเอง วิวสวย บรรยากาศสวยงาม ทำเลคนไม่พลุกพลาน
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Nataliafrom Москва

Отдых оправдал ожидания

Posted Feb 16, 2015 on Hotels.com
Все наши ожидания были оправданы. Отель соответствовал всем прочитанным отзывам. Отдыхом остались довольны. Разнообразное питание, отличный пляж и территория отеля. Все вопросы на ресепшене решались русской девушкой Алисой. Так что языкового барьера не было. Вечерами ходили ужинать в русский ресторан в соседний отель Ботани Бич. Замечательная кухня, живая музыка.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Kannapatfrom ชลบุรี

วันพักผ่อน

Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
พนง บริการดีค่ะ ห้องสะอาด สระว่ายน้ำน่าเล่นสุอาดดีค่ะ
3 out of 5
Recommended
for Couples
by amdyfrom nantes

plus jamais

Posted Feb 4, 2015 on Hotels.com
hôtel très sympas service pas mal deux problème rencontré et pas des moindre un serpent venimeux en pleine aprem que j'ai retrouver sous mon transat rapidité d'action des employer 0/20 un enfant aurais pu ce faire mordre ! et deux j'ai vecu ma première intoxication alimentaire sept heure d'enfer deux jours a une nuit de mon départ .... pour un hôtel de ce standing honteux donc je déconseille fortement surtout pour les famille avec des jeune enfant ! dsl pour les fautes ! et j'oubliais belle plage mais eau noir colle au port
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Anitafrom Tåstrup

:-(

Posted Jan 29, 2015 on Hotels.com
Pas på her.Flot hotel, flot hjemmeside. og der er en stor stor pool, masser af ledige liggestole. Måske fordi der var et minimum af gæster :-). Hotellet har ikke de ydelser som de reklamere med af mad og drikkevare, så som så med morgenmaden. Generel dårlig service i restauranten. Dårlig internet forbindelse. Havde en aftale med receptionen, om at sørge for transport af os, til et pick up sted, hvor vi skulle samles op, for at komme mod Cambodia. Det havde man bare glemt, det kan ske, bare ikke på et 4 stjernet hotel, som man giver udtryk for at være. Ligger ellers dejligt roligt i forhold til selve Jomtien. små og meget interimistiske spisesteder på stranden. Her fås lækker mad og fine priser. Der tales ikke så godt engelsk, ej heller på hotellet.Hvis det skal være, så book et familie værelse, mod havet, der er eftermiddag og aften sol.stor terrasse.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom falun

Fint hotell med ett lugnt och skönt pool område

Posted Jan 28, 2015
Hotellet var bra, lite svårt med förbindelser in till stan om man ville komma billigt undan, personalen va väldigt dåliga på engelska men annars trevliga och bra service och ok mat