Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
90% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.9 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Neu, aber es es fehlt noch an Kundenorientierung

Posted Jan 3, 2015
Positives: -Sehr leckeres Frühstücksbuffet Negatives: -Teppichboden wird nicht gesaugt. Es lagen die gesamte Zeit über abgeschnittene Nägel auf dem Boden (die nicht von mir stammen) -Personal hat große Schwierigkeiten, sich in Englisch zu verständigen. Selbst bei einfachen Fragen gab es Probleme -Liegt leider weiter aus dem Zentrum des Städtchens entfernt, als vermutet/erwartet
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Stephaniefrom Canada

Good for the price

Posted Mar 31, 2014 on Hotels.com
Overall good stay. Great rooms and clean. Good breakfast. Cons: pool area very small, no chairs available. Hotel bar and food service poor/slow.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Marita

Posted Feb 19, 2014 on Hotels.com
Prismässigt var detta ett mycket bra hotell. Läget för oss som ville se Phan Thiet var väldigt bra. Vill man bara sola och bada så finns det bättre.
4 out of 5
Recommended
by Jouni

This traveler left a rating score only Posted Jan 30, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by zaanukkafrom Suomi

Loistava sijainti

Posted Jan 14, 2014 on Hotels.com
Yövyimme Park Diamond Hotelissa 10 yötä ja olimme erittäin tyytyväisiä. Palvelu oli kaikin puolin hyvää ja henkilökunta puhui ihan kohtalaisesti englantia vietnamilaisten muuten huonoon englannin kielen taitoon nähden. Söimme myös usein illallista hotellin ravintolassa, sillä ruoka oli hyvää ja kohtuuhintaista, vaikka tietysti muualla ravintoloissa hintataso oli edullisempi. Uima-allasalue oli viihtyisä ja varmasti lapsetkin tykkäävät. Altaallakin palvelu pelasi erittäin hyvin. Hotellissa on myös SPA- ja hierontapalveluita, mutta ne oli sen verran korkeissa hotelli-hinnoissa, että emme niitä käyttänyt. Huoneet olivat siistit ja hyväkuntoiset, vaikka hotelli on jo ilmeisesti melko vanha. Ilmeisesti kaikissa huoneista on merinäköala. Huoneissa on myös arvotavaroille lukollinen säilytyskaappi. Lämmintä vettä tuli vaihtelevasti. Sijainti on ehdottomasti plussaa - ranta on heti tien toisella puolella ja sieltä voi hotellin asukkaat lainata pyyhkeitä ja patjoja. Paikka on rauhallinen ja kaupungin keskustaan on lyhyt kävelymatka. Takseillakin ajaminen on naurettavan halpaa. Itse arvostin sijainnissa myös sitä, että lähiympäristössä näkee sitä oikeaa vietnamilaista elämää ja kulttuuria, kun taas Mui Ne on länsimaalaisia täynnä oleva turistikeskittymä täynnä hotelleja, ravintoloita ja matkamuistokauppoja. Voin suositella Park Diamond Hotelia kaikille.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Jan 8, 2014 on Hotels.com
Ett stort hotell som gjorde att det kunde vara mycket folk till frukosten, som var bra. Hotellet ligger nära stranden. Ca 15 min promenad för att få ett större restaurang utbud. Hotellet kommer snart att behöva att behöva en renovering för att hålla den klass det vill. Vi bodde i ett de luxe rum och det var väl värt pengarna.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Great

Posted Dec 29, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 21, 2013 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

little bit noisy

Posted Jul 11, 2013 on Hotels.com
Early morning tecno party was an unpleasant surprise. Beach is dirty.
5 out of 5
Recommended
by Ericafrom Travel

Posted Apr 20, 2013 on Hotels.com
Veldig fornøyd! God og variert frokost. Hjelpsom bemanning. Trivelig hotell.