Ratings based on 39 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
97% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.5 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Niklas Jonssonfrom Sverige

Nytt läckert hotell

Posted Apr 8, 2014 on Hotels.com
Nytt fräscht hotell med cool design,trevlig hjälpsam personal. Bra frukost och restaurang,några hundra meters gångväg till beachen. Många bra restauranger i närheten också.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Michafrom NRW

Zentral gelegenes, nettes Hotel

Posted Mar 29, 2014
5 Minuten Fußweg zum Strand. Keine Minute Fußweg um zur Hauptstraße mit diversen Restaurants zu gelangen. Empfehlenswert ist abends das "my Friend" Restaurant direkt am Strand.
5 out of 5
Recommended
by Tommyfrom Norge

meget bra

Posted Mar 27, 2014 on Hotels.com
Meget bra hotell til en grei pris i forhold til standard. Moderne og kult hotell der alt er godt gjennomført. Det er glassvegg inn til do/dusj med innsyn fra selve rommet. Men ikke vær redd det er en god rullegardin der som skjermer noe tydelighvis ikke alle som har kommentert har fått med seg. Betjening som gjør en god job og forteller hva som skjer i området og gir tips og råd. Kan ikke klage på noe ved selve hotellet selv om det hadde kostet mere. God frokost og også bra middag inne på området. Wifi fungerte bra. Det eneste jeg ikke fant perfekt er på området rundt og ut fra min/vår smak. Ville man være ute til over 12 og se andre folk så måtte man til nabostedet. Kun 150 bath for 2, men tilbake hvis det var sent kunne ende opp i en trimtur i lengste laget. Naboområdet er bra for å spise i men kan være vel rolig for enkelte som liker å sitte oppe litt lenge for å si det på en annen måte :-)
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Jakob

This traveler left a rating score only Posted Mar 19, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 12, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 10, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by owenfrom Edmonton, Canada

Nice and quiet, compared to Kata and patong

Posted Mar 10, 2014
Nice hotel, has what you need. The Italian restaurant is a must go! If u looking for Thai food, like good authentic Thai food. Look on the,highway before turning into the area where monochrome is. Beach is only 3 min walk and quiet. Lots of tours to near by islands.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Mahtava hotelli

Posted Mar 9, 2014 on Hotels.com
Vietimme Monochromessa yhden viikon osana Thaimaan häämatkaamme ja olimme hotelliin todella tyytyväisiä! Hotelli on siisti ja uusi ja huoneissa ei ole juurikaan moittimisen varaa! Ainut, että suihku piti vinkuvaa ääntä, mutta muuten kaikki oli niin hyvin, ettei se edes haitannut. Hotelli sijaitsi kävelymatkan päässä merenrannasta ja Khao Lakin keskustasta. Parin sadan metrin päässä järjestettiin myös kolme kertaa viikossa Khao Lakin markkinat, jotka on ehdottomasti kokemisen arvoiset!
5 out of 5
Recommended
by Marie

Rekommenderas!!

Posted Mar 9, 2014 on Hotels.com
Mkt bra och fräscht hotell! En liten men behaglig promenad till stranden. Vi stannade sex nätter, hade gärna stannat längre! Rekommenderar verkligen detta hotell, lugnt och skönt, inte massa liv på nätterna, men ändå närhet till restauranger och lite shopping.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Annettefrom Trelleborg

Underbara sängar och helt outstanding service

Posted Mar 4, 2014 on Hotels.com
Skönaste sängarna i Thailand! Personalen underbar och hela tiden lika trevlig. Bra pool. Perfekt läge för närheten till restauranger. Det enda som drar ner betyget lite är att det är en bit att gå till stranden.