Ratings based on 38 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
79% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
by A verified travelerfrom South Australia

Would not recommend this hotel

Posted Aug 22, 2014
Hotel was very run down and unclean. My partner fell through their foot bridge. The staff didn't speak any English which made it really hard to communicate. Beer was all they served from the dirty pool bar. Very disappointing place, we left and went to another hotel.
4 out of 5
Recommended
by vikrumfrom US

Posted Jul 2, 2014 on Hotels.com
We only stayed here for one night before going to ko phi phi early the next day. The room was fine, but felt old.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom 香港

維修中的酒店

Posted Sep 11, 2013 on Hotels.com
酒店位於巴東尾,離市心6公里,到巴東海灘交通費約200銖,幸好酒店有免費巴士到巴東海灘,尚算方便.酒店有泳池,我們訂的是泳池房,但泳池房給了外國人,房間在山上,服務人員只把行李拿到樓梯下,幸好我們的行李不重,否則便麻煩了.酒店正在維修,很吵,直到晚上.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified travelerfrom patong grand ville

Posted Jun 25, 2013 on Hotels.com
veldig hyggelig,backpackers frokost.rent ,hyggelige ,service-minded staff.jeg tror nok ikke for denne prisen at jeg kunnet finne noe tilsvarende MEN thb200 for å gå til byen + 200 igjen for å komme tilbake.og kun russiske gjester (veldig hyggelige ungdommer) Kan ikke anbefales hverken for lavbusjet eller eldre ,som jeg,pga disatsnse
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jonna

Pettymys

Posted Feb 9, 2013 on Hotels.com
Hotelliin tullessamme ketään ei ollut vastaanotossa eikä näkynyt muuallakaan, vaan jouduimme odottelemaan ainakin 10min, ennen kuin henkilökunta huomasi meidän saapuneen ja haluavamme kirjautua hotelliin. Muutenkin hotellissa näytti olevan todella vähän henkilökuntaa. Huone oli pettymys, haju huoneessa oli erittäin pistävä, tuli ilmeisesti wc:stä. Muutenkin huone oli aika nuhjuinen ja vanha. Hotellin sijainti on ok jos vuokraat skootterin. Kävellen matkat tuntuivat ainakin itselleni raskailta rantaan, kauppaan, ravintolaan syömään yms. Kovin läheltä ei siis näitä löydy. Emme odottaneet luksusta vaan perussiistiä hotellia yhdeksi yöksi, mutta valitettavasti tämäkään toive ei oikein toteutunut.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Sharonfrom Western Australia

very friendly atmosphere

Posted Aug 6, 2012
Pros: Relaxed, Friendly, clean and cheap
Cons: Slight plumbing issue but only in the room we got. Just the luck of the draw I guess
Location: 250bht taxi to the heart of Patong. Quiet for sleeping except the sounds of Nature at night time or a splash in the pool from the late night swimmers
We had a great time at this hotel. The Staff were very helpful friendly and efficient. This hotel has great rates and all that you need. To be honest there si a little TLC needed in some areas and quite a few steps but is clean and comfortable. I would stay again and would definately recommend it to friends as a great place to call home base. A special mention to Nugget who worked there and seemed to take care of everything. Thanks!
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Kan kun anbefale

Posted Jul 16, 2012 on Hotels.com
Jeg havde besluttet 14 dage på dette hotel, men lavede det senere om til longterm ophold. Hotellet er utrolig hyggeligt, og personalet er så behagelige og hjælpsomme . Der er shuttlebus 4 gange om dagen ned til byen eller stranden. Hotellets personale er behjælpelig med hvad som helst.selv specielle ønsker opfyldes.
1 out of 5
by A verified travelerfrom København

Kakelakker i brusebadet

Posted Mar 4, 2012 on Hotels.com
Jeg kan slet ikke forstå dette hotel er så dyrt, det er overhovdet ikke pengene værd! Jeg var meget skuffet. Det ligger et stykke væk fra byen men op til en stor hovedvej som larmer meget! Ydermere da jeg står i brusebadet, løvrigt at brusehovedet ikke virker, kravler der 2 store kakelakker rundt og op ad benene. Da jeg fortæller om alt hvad jeg synes der er galt, er der ingen service! Kan overhovedet ikke anbefale det hotel til nogle!
2 out of 5
by A verified travelerfrom JKL

This traveler left a rating score only Posted Feb 22, 2012 on Hotels.com
1 out of 5
by A verified travelerfrom Svendborg

Dejligt poolomraade

Posted Feb 13, 2012 on Hotels.com
Ligger ud til meget traffikeret vej, ca 30-40 mtr. Hyggelig pool dog ikke afslappende pga meget og støjende trafik samt larmende popmusik dagen lang. Til tider også larm fra personalets skrattende wt. Blev ved ankomst anvist et værelse - hvilket jeg kasserede pga defekt safetyboks og defekt låseanordning ved skydedøre. blev så anvist værelse no 2 som havde de samme problemer. Ventede så 2 timer på det tredie værelse idet nogen skulle fraflytte. i mellemtiden var låsen så blevet repareret i værelse no 2 - så videre beklagelser blev opgivet ! Vask i baderum var helt stoppet - blev repareret dagen efter. Problemer med aflåsning af skydedøre var et tilbagevendende problem flere steder, personalet brugte en del tid på dette. En svag låseanordning med en nøgle på størelse med en fra en cykellås - den ekstra lås på døren var ikke i brug, døren kunne åbnes af person med fingerkræfter - hvilket også var sket i de 2 værelser jeg fik anvist. Positive ting : velfungerende aircondition samt rart og venligt personale som overalt i Thailand. Ligger ikke særligt centralt, dog med gratis shuttle transport på særlige tidspunkter. Kan desværre ikke anbefale dette hotel mest pga manglende sikkerhed ved aflåsning af døre og den enorme trafiklarm.