Ratings based on 37 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
95% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.4 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jonnyfrom Kristianstad

Bra hotell

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Otroligt mycket hotell för pengarna
5 out of 5
Recommended
for Families
by Isabella Annafrom Ruds Vedby

Dejlig ophold

Posted Nov 19, 2014 on Hotels.com
Jeg syntes at ophold var rigtig god. Værelse er stor og ren, medarbejdere er venlig og hjælpsom.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

opinia

Posted Oct 4, 2014 on Hotels.com
Duzy parking, super sniadanie, darmowy interne. zaskoczenie sauna, basen i jacuzzi w cenie pobytu. dojzad do centrum szczecina autobusem 30 min co pare minut odjazd.
4 out of 5
Recommended
by x

This traveler left a rating score only Posted Sep 20, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

daleko od szczecina

Posted Sep 13, 2014 on Hotels.com
Tani hotel. Czysty. Dobrze utrzymany. Jedyny minus to ściany z papieru. Drzwi sie nie domykaly. Słychać dosłownie wszystko. Hotel sluzy od przespania sie i akurat ten warunek slabo spełnia jesli słyszę jak ktos w pokoju obok myje zęby lub gada przez telefon. Nie wspominając o sprzątających paniach z rana...
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by ZNfrom Helsingborg

Mycket bra!

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Mycket bra och roligt hotel! Frukosten super gott!
2 out of 5
Recommended
for Families
by Magnus Bossfrom n

Inte vad som utlovats

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Enligt bokningsbekräftelsen skall det finnas bubbelbad på rummet. Det fanns inte ens badkar. Läget var långt borta från allt. Poolen trevlig men inget extra. Toaletten fungerade inte och blev inte åtgärdad förrän 00.00. Ingen kompensation erbjöds.
1 out of 5
Recommended
by peter juhlfrom Danmark

skuffende hotel

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
Jeg har aldrig været så skuffet over et hotel. Vi bestilte et værelse til 2 voksne og 2 børn (under 2 år). Værelses skulle være udstyret med fladskærm-tv og badeværelse med spabad. Vi endte med at få et værelse med en enkelt seng til 2 voksne og 2 børn. Hotellet oplyste at de havde 2 senge til de mindste, men den ene var lige blevet smidt ud, og den anden var endt i kælderen grundet sengens dårlige stand, så vi måtte delvis sove på gulvet. Tv'et var et gammelt 20" billedrørs-tv og badeværelset var udstyret med verdens mindste badekar, og ikke et spa som lovet. Hvis man som turist gør opmærksom på problemer, så er personalet ikke hjælpsomme. Min familie og jeg, er utroligt skuffede over hotellet og personalet, ligesom hotelværelserne ikke lever op til beskrivelsen. Vores råd vil være: FIND ET ANDET HOTEL!
4 out of 5
Recommended
by Kim Rfrom Dobosz

Dobosz

Posted Aug 2, 2014 on Hotels.com
Police ligger langt væk fra Stettin, så hvid du bruger dette hotel er det et must med en bil. Dyrt at købe aftensmad på hotellet, og tilbehør - pommes frites, kartoffler og lign. bestilles ved siden af. Personalet kan faktisk kun Polsk. Meget dårligt internet.