Ratings based on 48 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
98% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.7 Service & staff
3.9 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Confortevole hotel a due passi dal mare.

Posted Mar 13, 2015
Personale gentile e professionale. Colazione ricca e curata.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Fantastisk hotel i fantastiske omgivelser

Posted Oct 13, 2014 on Hotels.com
Vi er svært fornøyde med oppholdet på Due Mari. Hotellet har særpreg, beliggenheten er flott og servicen utmerket og svært hyggelig.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Québec

Hôtel superbement situé

Posted Sep 22, 2014
Magnifiquement située, belle vue mais un peu cher et en plus on ajoute un surplus de 17 euros pour le stationnement.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Frodefrom Bergen

Perfekt plassert i Sestri Levante

Posted Sep 11, 2014 on Hotels.com
Om anmeldelsen skulle baseres på rommet alene, ville karakteren vært dårlig. Vårt rom for tre var lite, trangt, mørkt og det hjalp heller ikke på at det var plassert et gigantisk (virkelig) skap på rommet. Hyggelig med egen uteplass, men her var det nokså skittent og møblene så som så. Greit bad med dusjkabinett. Se imidlertid forbi dette og den litt triste resepsjonen, og du har et hotell som er en oase, med masse uteplass, basseng, spa og stor restaurant i en flott bakhage. Frokosten er god, og de har privat parkering i garasje. Svært hyggelig godt voksen mann som tok mot oss da vi kom kjørende, bar all bagasjen for oss, og parkerte bilen. Anbefales for alt annet enn rommenes komfort.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom goito

hotel comodo al centro e al mare.

Posted Aug 27, 2014
Pros: La posizione
Cons: L'arredamento soprattutto nella hall
Location: La posizione è centralissima e allo stesso tempo tranquilla, anche un ragazzino potrebbe usufruire dell' accesso alla spiaggia o al centro.
Una vacanza rilassante senza sgradevoli sorprese,il personale dell'hotel molto gentile e professionale.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Pålfrom Oslo

Gammelt og litt nedslitt, men bra plassering

Posted Aug 22, 2014 on Hotels.com
Gamle rom og ikke spesielt fint hotell, men har gode fasiliteter som utendørs og innendørs saltvannssvømmebasseng. Ganske dårlig frokost, men generelt veldig bra service fra personalet og en vennlig atmosfære. Skulle bare vært investert i litt oppussing, så hadde dette kunne blitt et topp hotell.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom francin

Très bien

Posted Aug 21, 2014
Personnel a l'écoute et trés compétent. Ils ont été réactif pour me trouver une chambre supérieure sans supplément car expédia avait fait une erreur d'une nuit lors de la réservation. Calme, repos assuré Bon petit déjeuner
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 20, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Poul-Erikfrom Karlslunde

Dejligt hotel

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Fint og dejligt hotel, tæt på strand og by. Dårligt vejr, men det kan ikke tilskrives hotellet:-)
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 10, 2014 on Hotels.com