Ratings based on 62 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.5 out of 5
53% of guests recommend
2.9 Room cleanliness
2.5 Service & staff
2.5 Room comfort
2.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Top Hotel Praha

Posted Jan 4, 2015
Pros: Luxe uitstraling, Bushalte voor de deur van het hotel.
Location: groot overdekt winkelcentrum en metrostation dichtbij
Eten in het hotel was slecht. Dramatisch ontbijt, onvriendelijk en ongeïnteresseerd personeel, slechte kamer en slechte bedden. Luxe uitstraling, Bushalte voor de deur van het hotel.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Sep 30, 2014
The hotel staff we very helpful. The beds were hard but the room was clean and well stocked with towels. The rooms are very roomy for European hotels.
3 out of 5
Recommended
by Svend Erikfrom Copenhagen

Stort hotel

Posted Sep 21, 2014 on Hotels.com
Stort hotel med mange faciliteter.Men ligger i et meget ucharmerende område. Bus til centrum lige uden for døren
1 out of 5
by A verified travelerfrom leipzig

Das war schlimmer als in einer jugendherberge!!!!!

Posted Sep 9, 2014
Hotel sch..... prag wunderschön.prager menschen an sich super freundlich und hilfsbereit,nur die hotelmitarbeiter waren das ganze gegenteil.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Top Hotel Praha

Posted Aug 27, 2014
Pros: Luxe uitstraling. 24 uurs casino. Receptie doet veel voor je. Als je maar vraagt.
Location: Bushalte voor de deur. Drie haltes van Chodov (groot overdekt winkelcentrum en metrostation overal heen. KFC in de buurt.
Rolstoelvriendelijk, luxe uitstraling. Eten in het hotel vind ik slecht. Ontbijt ook. In de stad kun je veel lekkerder eten en ontbijten. Personeel doet wel veel voor je als je maar vraagt. Bushalte voor de deur. Drie haltes van Chodov (groot overdekt winkelcentrum en metrostation overal heen. Ze doen het niet uit zichzelf. Aanrader. Ik ben al twee keer geweest. Volgend jaar waarschijnlijk weer. Niet duur.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ernesto blancofrom Argentina

Atención en recepción

Posted Aug 20, 2014 on Hotels.com
Es indignante y discriminatorio que ninguna persona hable español ni siquiera la información escrita . Pero si , ruso y/o chino . Me molesta estar un largo tiempo en el mostrador como si fuéramos turistas de 2' categoría , mis Euros valen lo mismo que los euros de los los demás turistas. Había muchos españoles y turistas de habla ispana que sufrieron lo mismo. Conclusión ? Sobrevivimos igual , pero no me parece bien.
1 out of 5
by A verified traveler

Back to the 70s

Posted Aug 11, 2014
Dramatisch ontbijt, volkomen ongeinteresseerd personeel, extreem gehorig, slechte bedden, aankleding vergane glorie.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Messina

grazioso hotel ma deludente i servizi

Posted Aug 4, 2014
Pros: il giardino e la hall
Cons: i servizi
Location: in zona non c'era niente ma vicino alla fermata del pulman
E' stata una delusione , è un vero peccato , hotel bello ma non gestito bene, il personale poco cortese. Colazione ricca ma tutto congelato, per più giorni sempre le stesse ciambelle anche non fresche e dure, la sera già alle 9,45 non si poteva cenare , non si trovava niente se non patatine, alle 23,00 si spegnevano le luci , il bar chiuso e non solo non si poteva sedersi a chiacchierare nei giardini ma si doveva stare in silenzio.
5 out of 5
Recommended
by Sannifrom Danmark

PERFEKT

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
Kan klart anbefales, dog var der meget varmt i Prag på det pågældende tidspunkt.Børnevenligt hotel, sødt og hjælpsomt personale.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 22, 2014 on Hotels.com