Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
95% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
2.9 Service & staff
3.3 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Ismailfrom München

Nie wieder.

Posted Oct 6, 2014 on Hotels.com
Die Zimmer sind wirklich alt. Wir waren in einer Garten VIP SUITE mit Meerblick. Der Meerblick ist wirklich mehr als nur sparsam...das versteht man nicht unter Meerblick. Die Couch war kaputt und zudem extrem unbequem. Das Zimmer war unvorbereitet keine Handtücher. Es war alles entsprechend alt und teilweise auch schmutzig wie die Glaswand in der Dusche eher eklig. Zudem wurde unser Zimmer erst nach dem dritten Tag geputzt obwohl ich mehrfach vorher darum gebeten haben sei es an der Rezeption oder über das Telefon. Aber es geschah 3 volle Tage nichts. Den Kühlschrank darf man nicht für eigene Sachen benutzten sonst muss man die ganze Minibar zahlen. Das Geschirr war schmutzig den Austausch hat das Hotel nach dem 6ten Tag erst geschafft. Der einzige Vorteil an dem Hotel ist, dass Hunde erlaubt sind sonst wirklich gar nichts. Ich empfehle niemanden den Besuch dieses Hotels wirklich keinem außer es ist unumgänglich, da auf Rhodos fast keine 5 Sterne Hotels Hunde akzeptieren. Die Lage vom Hotel ist aber gut man ist sehr zentral da. Es gibt einen Supermarkt. Als Tipp kauft WLan Internet nicht vom Hotel, sondern vom Mietwagenverleih kostet für 3 Tage nur 15 € und ist schnell. Das Internet vom Hotel ist ein absoluter Witz. Das Frühstück ist für den Preis wirklich mehr als nur Mager...und einfach lächerlich. Im großen und ganzen gebe ich dem Hotel eine glatte 6. Das war ein wirklich mieser Aufenthalt für uns.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Annfrom Oslo

Skuffende

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Hotellområdet er veldig fint, men bortsett fra det var det et veldig lite hyggelig opphold. AC'en virket ikke, og betjeningen var verken hjelpsom eller hyggelig.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Rogerfrom Sverige

Slitet 80 tals hotell

Posted Sep 14, 2014 on Hotels.com
Slitet hotel med dåligt städade rum Frukost ok Poolområdet trivsamt
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom London

Great hotel for families!

Posted Aug 30, 2014
Pros: The children loved the swimming pools and the extensive grounds. It was also very convenient to have a small supermarket on site.
Cons: Nothing!
Location: The hotel is conveniently situated for the airport and Rhodes town. The Old City and the harbour area in Rhodes are both lovely.
The garden suites were perfect for families. There were two rooms, so plenty of space. We had a small kitchenette in our unit which was helpful. The beach across the road is pebbles, which isn't ideal with children, but we knew that when booking the hotel. We drove a short distance to sandy beaches.
1 out of 5
Recommended
for Couples
by karstenfrom toftlund

Posted Aug 16, 2014 on Hotels.com
levede overhovedet ikke op til de 5 stjerner - nærmere 2.
2 out of 5
Recommended
by Yvonnefrom Klepp

Ikke noe 5-stjerners hotell

Posted Aug 6, 2014 on Hotels.com
Slett ikke noe 5stjerners hotell. Vaskedamene var hotellets beste på kundeservice. Småskittent flere steder, men damen sto på som bare det. Knøttliten gammel kasse-tv og ikke noe kjøkkenområde. Vi klagte på dette siden andre hadde stor flatskjerm og kjøkkenområde. Forventningene våre ble ikke møtt, slik vi ble forespeilet gjennom Hotels.com. Vi bestilte det beste(excecutive luxurious room), men fikk bare noe middelmådig. Utsikten skulle være oceanview, men alt vi så var bare en gammel murbygning og noe hav. Så alt i alt er dette hotellet kun en svak 3 stjerners hotell...
1 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Oppskrytt

Posted Aug 6, 2014 on Hotels.com
Vi hadde gledet oss forgjeves. Bildene vi hadde fått se var noen helt andre enn det man faktisk fikk i virkeligheten. Da vi ankom hotellet ble ved møtt av en noe hoven kvinne som stod bak skranken og som ikke engang kunne se på oss da hun henvendte seg til oss. Vi ble først gitt et rom i 7. etasje, for så å bli flyttet til 9. etasje uten grunn. Senere forstod vi at i 7. etasje bodde det flest turister fra Israel, mens i 9. etasje var det blandet, men flesteparten fra Holland, Frankrike og Skandinavia. Rommet og gangene luktet mugg og gammelt. Soverommet var utstyrt med et lite kjøleskap det lakk av, slik at vegg-til-vegg teppet var fuktig og bløtt. Sengen var relativt god, dog ganske hard. Betjeningen var ikke imøtekommende, heller brysk. Frokosten var skuffende og kjedelig, bassenget var overfylt av mennesker til enhver tid og alle solsengene var bestandig okkupert. Dessuten krevde de en obskøn sum for wi-fi tilgang. Anbefaler ikke dette hotellet.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2014 on Hotels.com
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

服務態度很差, VIP wing 客房不佳

Posted Jul 1, 2014 on Hotels.com
很不滿意。