Ratings based on 65 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
92% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.2 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Okay overnatning

Posted Nov 1, 2014 on Hotels.com
Det var et okay ophold en hurtig kort overnatning
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Grei overnatting !

Posted Oct 5, 2014 on Hotels.com
Grei og rimelig overnatting under vårt to dagers opphold i Legoland/Lalandia. Veldig praktisk med kort vei til alt.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Rikke Cordesfrom Lego Village

Hyggelige SMÅ hytter

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Generelt var vores ophold fantastisk. Men vi kunne ikke være mere end 3 muligvis 4 i hytterne til 5 personer.
3 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Legoland

Flott beliggenhet - lite annet

Posted Sep 23, 2014 on Hotels.com
Flott beliggenhet, men vi tar inn på hotell neste gang.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Danielfrom Oslo

Rimelig familieferie

Posted Sep 3, 2014 on Hotels.com
I forhold til pris; helt fint!
2 out of 5
by A verified travelerfrom Sardegna

Più che un Hotel, un campeggio!!

Posted Aug 30, 2014
Pros: Unica nota positiva è la parte estetica del Camping, carino e curato.
Cons: Pulizia dei bungalow ed il prezzo tutto compreso (lenzuola incluse).
Location: La posizione è buona rispetto al parco Legoland (450 metri) d'all'aeroporto di Billund. Tuttavia è necessario avere una macchina per spostarsi.
Un piccolo bungalow in legno (carino, ma sporco), in mezzo a tende da campeggio e ad alcuni giochi per bambini. Una sera ed una notte trascorsa lì con pagamento di 320 corone danesi per le lenzuola ed asciugamani in aggiunta (a sorpresa) al prezzo concordato con Expedia. Il personale della reception non adeguatamente propenso a spiegare il perchè degli incovenienti (sporcizia nel bungalow e tariffe aggiuntive non previste). "Hotel/Camping" da scartare per la prossima volta.
3 out of 5
Recommended
by Gerhard Reheusser

This traveler left a rating score only Posted Aug 23, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Danmark

Dejlig hytte tæt på legoland

Posted Aug 16, 2014
Location: Det ligger dejligt tæt på det hele.
Vi havde et godt ophold på lego village , hyggelig lille hytte tæt på legoland.med gode facilitet på pladsen , og med gå afstand både legoland og Lalandia.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Anders Jønstrupfrom Allerød

Gode omgivelser og god service

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Generelt en positiv oplevelse. Gode omgivelser i gennemført tema-område. God service i reception. Bolig var ikke rengjort særlig godt og der var skimmel flere steder + snavs på gulve mm. En seng var i stykker, hvor lamelbund var brækket. Kom dog i stand næste dag. Relativt dyr boligform i forhold til standarden. Når det er sagt, så ville vi gerne genbesøge hotellet, da det var et dejligt ophold og børnene glædede sig!
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom kuhmo

Mukava paikka lähellä Legolandia

Posted Aug 12, 2014
Pros: Lyhyet yhteydet Legolandiaan ja melko rauhallinen paikka, vaikka paljon yöpyjiä.
Cons: Ilmoitus liinavaatteiden tarpeellisuudesta, kuivaustelineet astioille.
Location: Legoland ja Lalandian vesipuisto ihan lähellä. Lapsille pomppupaikkoja, polkuautoja ym.mukavaa tekemistä. Paljon nähtävää.
Mökki oli ihan OK. Lyhyen matkan päässä Legolandiasta, pääsi hyvin kävelemällä. Lapsiperheille hyvä paikka. Omat liinavaatteet olisi pitäneet olla mukana, mutta ei minun mielestäni missään asiasta mainittu. Saatiin vuokrattua ne kuitenkin. Astian kuivaus telineitä ei mökeissä ollut, vaikka astiat piti pestä. Tiskiaineetkin piti itse hommata. Läheltä löytyi kauppa ja vesipuisto. Nopeasti kului lapsilla aika siellä.