Ratings based on 51 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Asker

Opphold i hotell Astor Riga

Posted May 4, 2015
Vi var veldig fornøyd, personale var vanlig, men di som hadde frokost bør gå på smile kurs, og få fylt opp buffé. Di i resepsjonen var vanlig. Hotellet var bare 2år men hadde en hyggelig atmosfære.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom stavanger, norge

Trivelig hotell med svært sentral beliggenhet

Posted Mar 22, 2015
Pros: Likte alt :)
Location: Sentral beliggenhet i gamlebyen, kort avstand til shoppingmuligheter og restauranter.
Hadde en hyggelig jentetur til Riga, og ble svært positivt overrasket over standarden på hotellet. Servicen til personalet i resepsjonen var upåklagelig, og frokosten var god. Litt små rom, men de var til gjengjeld nyoppussede og renholder var svært bra.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Valuta for pengene

Posted Jan 6, 2015 on Hotels.com
Helt supert hotell! Fantastisk beliggenhet , veldig fine og rene rom, god frokost, og hyggelig personale! Veldig fornøyde! Valuta for pengene :)
5 out of 5
Recommended
for Couples
by mirafrom pirkanmaa

laadukas hotelli vanhassa kaupungissa

Posted Jan 4, 2015 on Hotels.com
Todella siisti ja tasokas hotelli jossa mahtava aamiainen. Henkilökunta kielitaitoinen ja auttavainen. Suosittelen tätä hotellia jos haluaa tutustua riikan vanhaan kaupunkiin(sijainti hyvä).
1 out of 5
Recommended
for Families
by Stanleyfrom Paris

trés mitigé

Posted Jan 1, 2015 on Hotels.com
hotel bien situé, mais tout le reste laisse à désirer... chambre étroite, chauffage bruyant, ménage mal fait, on se cogne partout dans la salle de bain ... le petit déj sans plus...
5 out of 5
Recommended
for Families
by Hansfrom Sundsvall

Jättebra hotell i Riga

Posted Dec 21, 2014 on Hotels.com
Jättebra prisvärt hotell som är nära det som är värt att se i Riga! Fantastiskt bra frukost!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Siv Laila Ydsefrom Levanger

Et flott hotell

Posted Dec 17, 2014 on Hotels.com
Perfekt beliggenhet, flott rom og nydelig frokost. Alle i resepsjonen var imøtekommende og hyggelige. Alt i alt et supert hotell.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Pierrefrom Stockholm

mycket prisvärt och välskött

Posted Dec 9, 2014 on Hotels.com
Ett bra hotell med bra service, bra buffet och utmärkt läge. Enda minus är att hotell i Riga borde ha skandinavisk tv med tanke på alla nordbor på besök.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Veronicafrom Stockholm

Great hotel, no complaints

Posted Dec 6, 2014 on Hotels.com
Amazing hotel with perfect central location, fantastic service and clean comfortable rooms. The breakfast was great and the staff was very friendly and helpful. I would definitely recommend this hotel and consider staying here again when visiting Riga.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by tatianafrom Москва

Astor Riga

Posted Nov 6, 2014 on Hotels.com
Очень удобное расположение. Все в шаговой доступности. Хорошие завтраки.