Ratings based on 44 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
82% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.4 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by linafrom münchen

einfaches hotel

Posted Jun 24, 2012
Pros: lage
Cons: zustand
Location: zwischen fußgängerzone und strand
renovierungsbedürftiges hotel! zimmer spartanisch! frühstück bescheiden!
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Flott weekend - opp til forventningene

Posted Apr 26, 2012 on Hotels.com
Jeg var glad vi valgte et hotell med "sjel" framfor et av de større spahotellene. Vi valgte økonomisuite, som prismessig vare litt mer enn vanlig rom, men fortsatt veldig billig. Rommet sto til forventningene og vel så det! Om noe kunne settes fingeren på, var det noen flekker på gulvteppet m.m. men dette var i grunn helt ubetydelig helheten tatt i betraktning. Renholdet var upåklagelig, og det synes jeg var det viktigste. Hotellet har en fin beliggenhet både til strand og gågaten, og var således helt perfekt for oss.
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Finland

MM-avantokisat

Posted Jan 26, 2012 on Hotels.com
Olimme 10 hlö voimin MM-avantouinti kisoissa! Vietimme paljon aikaa ulkona mutta sen ajan minkä vietimme hotellissa oli tosi mukavaa. Hotelli henkilökunta oli kielitaitoista ja erittäin ystävällistä. Aamiainen oli monipuolinen sillä jaksoi uida!
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 23, 2011 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Pirkkala

This traveler left a rating score only Posted Oct 19, 2011 on Hotels.com
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 12, 2011 on Hotels.com
1 out of 5
by A verified travelerfrom Trondheim

Var det dette vi bestilte

Posted Sep 9, 2011 on Hotels.com
Hotellet ligger greit i forhold til sentrum og strand. Når vi ankom fikk vi først et rom som ikke svarte til bestillingen. Når vi påpekte det fikk vi nytt rom, men det virket som det ikke hadde vært i bruk en stund. Det regelrett stinket mugg/kloakk på badet og kjøleskapet som var avslått, men lukket, stinket mugg til de grader at det ville vært helsefarlig å ha det åpent. Vi har reist noe i Baltikum og kvaliteten er litt opp og ned, men dette svarte ikke til forventninger overhodet. Styr unna!
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Trondheim

Hotell Eiropa - glimrende

Posted Sep 8, 2011 on Hotels.com
Selve hotellet er feil plassert på kartet som hotels.com har på hjemmesidene sine. Dette medførte mye leting og generelt en ubehagelig situasjon som jeg og mitt følge kunne fint klart oss uten. Når vi endelig da fant fram til hotellet var det kjempe fint, fine greie hotellrom, service og frokosten var kjempe bra. Det var brød, pålegg, omelett, pølser og alt man måtte trenge i en frokost. Lokalene var kjempe fine med fin inredning og standard. Innsjekkingen tok 1min og hotellet er plassert helt perfekt til alt. Vi har innom de andre hotellene i nærheten (spa) disse var både glorete, svære og upersonlig. Dette hotellet var helt perfekt, plassering, utseende og akkurat passe hjemmekoselig og komfortabelt. Stranden er en liten spasertur unna, gå gaten er opp ei gate der har du alt man måtte ha lyst på og mere til. Jurmala er en kjempe trivelig by med mange fine hus som alle har utsiktspost, slott følelse, innimellom disse vakkre husene er det noen spøkelseshus, hus som var førsteklasses før i tiden som nå har forfalt på en fin måte i all sin prakt. Blandingen er fin mellom moderne, klassisk og gammelt. Dra hit med barn, kjæreste og venninene dine. Riktig nok om du vil feste, er ikke Jurmala noe for deg. Da er Riga stedet :) Håper du tar turen til Eiropa Hotel, du angrer ikke! Jeg lover.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Moscow

Good locaion, poor service

Posted Aug 22, 2011
They say Latvia has problems with unemployment, but the hotel staff doesn't seem to be eager to work at all! Good location, the very center of Jurmala, nice old building (the main one), renovated. 3 star level.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2011 on Hotels.com