Ratings based on 216 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
93% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Almelo

Prettig hotel

Posted Jun 17, 2015
Pros: vlakbij een bushalte je bent zo in het centrum
Cons: een lach op het gezicht van het personeel. Vriendelijk en behulpzaam waren ze al wel hoor...
Keurig verzorgd hotelverblijf, alle dagen schoon linnengoed heerlijk ontbijt
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 15, 2015
Hotel conditions wasn't good. Staff was excellent.
3 out of 5
Recommended
for Students
by A verified traveler from Oslo

Greit hotell for overnatting

Posted Apr 20, 2015
Pros: Rimelig og greit hotell, som ligger i nærheten av sentrum.
Cons: Sengene var utrolig harde. Og badet trenger en renovering
Location: Ca 20 minutter inn til byen om man går. I nærheten lå et et par kafeer, men ikke noe mer. Man må nok inn til byen for å spise etc.
Vi bodde på Tia Hotel i tre netter. Hotellet er et helt greit 3-stjernes hotell med det du trenger av fasiliteter. Hotellpersonalet var hyggelige og behjelpelige når vi spurte om ting. Rommet vi bodde på var et standar rom med dobbelseng. Det var faktisk større enn forventet, så vi ble positivt overassket. Badet var OK, litt nedslitt og med merker i dusjen. Senga var utrolig hard, så hadde nok ikke orket å sovet der noe særlig lenger enn tre netter. Gaten utenfor var ganske bråkete, men vi bor midt i byen så for oss gjorde det ikke så mye. Vi hadde frokostbuffet, som var helt grei. Frokostsalen hadde nylig blitt renovert, så var utrolig mye finere enn på bildet. Hotellet ligger litt utenfor sentrum, men det var veldig lett å gå frem og tilbake. Ca 20 minutter gange, og du går gjennom nydelige parkområder. Var buss rett utenfor, men vi benyttet oss ikke av dette.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from morston

Perfect location. Free and Easy parking.

Posted Apr 3, 2015
Pros: The location is good, not too busy nor stressful.
Location: Parks and quiet historical centre is in 5 min walk distance.
Pleasant and welcoming hotel. Not for people who seek for luxuries and opulent interior.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Edullinen ja helppo löytää omalla autolla.

Posted Mar 24, 2015 on Hotels
Sesongin ulkopuolella ravintola oli illalla kiinni. Ilmainen pysäköinti, mutta vain vähän paikkoja. Kannattaa tulla ajoissa. Prisma lähellä, missä voi tehdä ostoksia ja kerätä Bonusta. Hieman syrjässä vanhasta kaupungista, mutta normaalikuntoinen kävelee sinne 15 minuutissa.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by RIMA from Radviliškis LT

Mums patiko. Ačiū!

Posted Mar 21, 2015 on Hotels
Malonus aptarnavimas, geras maistas, kambariai švarūs. Patogi vieta, arti senamiestis.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Roma from Estonia

Meeldejääv

Posted Mar 20, 2015 on Hotels
Väga hea asukohaga hotell.Mõnus ja hubane.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 16, 2015 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler from Süddeutschland

Stadthotel (aktuell in Renovierung)

Posted Mar 12, 2015
Pros: Das Haus liegt in Fußmarschentfernung vom Zentrum und hat kostenfreie Parkplätze direkt vor der Tür.
Cons: Wunsch und Bestätigung sollte eine stärkere Rolle spielen im Bestellprozess.
Location: Alles sehr gut erreichbar zu Fuß oder per ÖPNV.
Das Hotel ist leider aktuell noch in Renovierung, dies hat selbst nicht gestört (Lärm o.ä.), aber die Zimmer hatten noch den Charme von vor 30 Jahren und sind leider auch recht klein und hellhörig. Ich hatte klar den Wunsch geäußert, ein Doppelzimmer mit einem Bett zu bekommen, leider bekam ich ein Zimmer mit 2 Einzelbetten, auf meine Reklamation unten an der Rezeption wurde sehr ungehalten reagiert. Insgesamt war der Aufenthalt recht schön, da mein Zimmer nach hinten ausgerichtet war und deswegen der Lärm der Straße nicht vernehmbar war. Weiterhin hatte ich einen sehr guten Preis für das Zimmer. Es gibt in Riga jedoch bessere Angebote.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Svetlana from Москва

Прекрасный отель 3* недалеко от Старой Риги

Posted Mar 11, 2015 on Hotels
Очень приветливый персонал. Почти новый чистый номер. Классный завтрак в удобное время. 10 мин. до Старой Риги. Нам понравилось!