Ratings based on 16 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
94% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.3 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Students
by A verified travelerfrom Uppsala

Posted Sep 29, 2014
Cons: The bed could be improved. While I was sleeping, I could feel the springs of the mattress in my back. That was so uncomfortable.
It was not the best experience ever. For example, when I was sleeping, I could feel the springs of the mattress in my back. That was so uncomfortable.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by MKafrom Kouvola

Siisti ja kunnollinen hotelli

Posted Sep 5, 2014 on Hotels.com
Asiallinen palvelu ja siistit, joskin perustasoiset huoneet. Ihan hyvä aamupala. Sijainti hieman syrjäinen, mikä on hyvä asia ympäristön rauhallisuuden ja pysäköintimahdollisuuksien kannalta. Sopii hyvin omalla autolla matkailevalle. Taksi kaupunkiinkaan ei paljoa maksa. Suosittelen edullista perustason majoitusta kaipaaville.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 15, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Fulviofrom Milano

Economico e senza pretese

Posted Aug 15, 2014 on Hotels.com
Il posto è molto economico ed in effetti offre molto poco. È lontano dal centro in quartiere che non sembra troppo raccomandabile. Non mi ha fatto impazzire ma non lo sconsiglio neanche. Lo definirei "senza infamia e senza lode"...
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Steffenfrom Danmark

Rimeligt til prisen

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Ikke noget fancy , men det dækkede behov for overnatning.
5 out of 5
Recommended
by Seppo Hfrom Helsinki

Mainio hotelli, hyvät yhteydet

Posted Jul 25, 2014 on Hotels.com
Hotelli oli helppo löytää kaupungista Salu tilts -sillan kautta tullessa. Sieltä myös pääsi hyvin eri kohteisiin eikä liikenne ollut yhtä vilkasta kuin kantakaupungissa. Parkkitilaa oli aidatulla pihalla reilusti. Huoneet olivat siistit ja palvelu ystävällistä. Aamupala oli yksi parhaista Latviassa saamistamme. (Olemme olleet Latviassa n. tusinassa eri hotellissa.) Suosittelen lämpimästi.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Mr. Nonamefrom Turku, FInland

Hintaansa nähden laatu hyvä

Posted Jun 26, 2014 on Hotels.com
Hotellin hintaan suhteutettuna erittäin hyvä kokemus. Tietenkin, jotain aina puuttuu, kun ollaan tämän hintaluokan hotellissa. Voin kuitenkin suositella tätä meilelläni. Kaikki perustarpeet täyttyivät ok.
3 out of 5
by Gerhard

Weit ab vom Zentrum

Posted Oct 16, 2013
Location: siehe oben
Triste Wohngegend mit schlechter Verkehrsanbindung
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 1, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 25, 2013 on Hotels.com