Ratings based on 259 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
87% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Bristol, UK

Near the motorway - ideal for a stopover

Posted Mar 22, 2015
Pros: Close to motorway, clean and friendly.
Cons: Restaurant menu was very dull.
Location: Close to motorway and tram into the centre.
We stopped for a night en route to a ferry. The room was clean and reasonably appointed. The staff were friendly and helpful, and gave us the advice we needed to go into town be public transport. An evening meal in the restaurant was OK if unexciting, and breakfast was good, with the usual array of options. Motorway access was very easy, and we found the hotel easily, and were quickly on our way in the morning. In all, just what we needed.
4 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel voor een overnachting.

Posted Mar 22, 2015
Pros: Aardige staf en een goed ontbijtbuffet!
Cons: Hygiene! De hoekjes van de kamer waren echt vies. Als ik langer dan 1 nacht had geboekt dan was ik niet gebleven.
Prima hotel voor een overnachting met een uitgebreid ontbijt. De hygiene kan stukken beter! Verder lekker geslapen en aardig personeel.
2 out of 5
by A verified travelerfrom france

décevant sur 2 point précis

Posted Mar 16, 2015
Hotel très bien placé, facile a trouvé, propre et agréable MAIS : - petit déjeuner pas expliqué et facturé plus de 12 euros !!! - taxe de séjour que je trouve très élevé et non préciser a la réservation ... soit un total en plus de chambre annoncé a 21 euros ... soit un total au final de quasi 100 euros ! et la ca fait cher pour ce genre d'hôtel ! attention en réservant et pour le prix vaut mieux aller voir ailleurs
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Hamburg

Zentral, freundlich und gutes Restaurant

Posted Mar 16, 2015
Pros: Das Restaurant war prima und das persönlich sehr freundlich.
Cons: Es hat im Flur sehr nach Seife gerochen und die Zimmer könnten ein bisschen gemütlicher sein...
Location: Das Hotel ist direkt an der Schnellstraße und mit dem Taxi etwa 10 Minuten vom Zentrum entfernt. Die Antwerp Expo ist 5 Minuten entfernt.
Wir waren mit einigen Kollegen dort während einer Messe untergebracht und waren zufrieden. Das Restaurant ist sehr gut, das Personal freundlich und zuvorkommend und die Zimmer sind praktisch und sauber, wenn auch nicht sehr groß. Trotz der Lage direkt an der Schnellstraße sind die Zimmer ruhig. Insofern - strategisch gut gelegen und für solche zwecke tadellos. Romantischen Kurzurlaub würde ich allerdings vielleicht eher nicht dort verbringen ;-)
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Eenvoudig maar netjes.

Posted Mar 15, 2015
Pros: Personeel
Cons: Ergens een afgeschermde rokerscorner zodat je niet aan de ingang van het hotel in regen en wind hoeft te staan.
Location: nvt
Jammer dat er voor de overdadige prijs van 13,50 Euro, niet een stukje fruit aangeboden wordt. Een appel of een banaan zou voor velen welkom zijn. Een gemiste kans
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Prettig hotel voor overnachtingen in Antwerpen

Posted Mar 11, 2015
Gewoon een hotel in te overnachten, wij checken in om 13 uur, zijn 5 min. later richting stad, alleen geslapen van 2 uur s nachts tot 10 uur en toen weer weg. Rustige nacht gehad, wat dunne kussens.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 2, 2015
Pros: Zie "deel je ervaring"
Cons: Zie 'deel je ervaring"
Location: Net buiten het centrum. Rustige lokatie. Met taxi en openbaar vervoer alles prima bereikbaar
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Prima hotel. Goed gegeten. Gratis parkeren is heel fijn. Kundig en vriendelijk personeel. Minpunt was enorme stank op de gang. Te sterke luchtverfrisser. Niet op de kamer gelukkig.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

prijs kwaliteit correct

Posted Jan 30, 2015
Cons: Het hotel is netjes maar een beetje verouderd
Location: toplocatie
Het hotel is goed gelegen en met parking! De hotelkamer heeft alle nutsvoorzieningen
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Netjes

Posted Dec 30, 2014
Netjes hotel, personeel en dichtbij het centrum van antwerpen. Is makkelijk te bereiken met de tram. Ontbijt ook goed. Wij hebben een prima verblijf gehad. Simpel maar netjes!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Amsterdam

prima hotel, met auto ben je zo in het centrum.

Posted Dec 30, 2014
Pros: Keurig, makkelijk te bereiken met de auto, prima kamer
Cons: Personeel nog meer service gericht werken
Location: Antwerpen is hartstikke leuke stad en zeker dus heen gaan!
Prima hotel, keurige kamer. Personeel mag wel ietsjes meer service-minded zijn, nadat wij eerst naar een reeds ingecheckte hotelkamer werden gestuurd.