Ratings based on 91 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
93% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.8 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Tommyfrom Kolind, Denmark

Hyggeligt lille hotel i lille landsby

Posted May 26, 2014
Pros: Venligt personale, rolig beliggenhed
Cons: Få fixet ting på værelset, som er i stykker.
Location: Tæt på Lübeck, Neumünster og Bad Segeberg. Lübeck er marcipanens hovedstad, og har desuden masser af spændende bygninger i smalle stræder.
Vores 2. besøg med 14 års mellemrum. Hotellet ligger i en lille by stort set uden butikker og andre restauranter. 1/2 times køretur til Lübeck og 15 min. til Bad Segeberg. Pænt og ordentligt, nogle værelser har udsigt over Warder See, som man også kan gå rundt om. Stort set ingen trafik. Restauranten er ikke prangende, hverken i udvalget på menukortet eller i indretningen. Til gengæld er det billigt. Morgen- og aftensmad i 2 døgn for 2 pers. kostede 100 € incl. drikkevarer. Værelserne er store, med altan. Fint badeværelse.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 31, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Schönes Zimmer mit Blick auf den See.

Posted Mar 14, 2014
Pros: Ruhige Lage, schöner Blick, großes Zimmer.
Location: Hotel befindet sich direkt am Wardersee. Leider hatten wir keine Zeit für Unternehmungen.
Zu unserem Leidwesen wurde das Restaurant gerade renoviert. Empfehlungen der näheren Gastronomie waren gut.
4 out of 5
Recommended
by Mogens Pedersenfrom Aarhus

Posted Dec 20, 2013 on Hotels.com
Venlig service; men vi måtte betale ekstra for morgenmad (selvom den var inkluderet iflg. vor bestilling.) -Dårligt wi-fi; men gode værelser.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Evafrom Hammel

Posted Dec 17, 2013 on Hotels.com
Udmærket ophold, rent og pænt værelse, MEN når man har læst på Hotels.com, at det er centralt til Lubeck, 6 km fra, så bliver man noget lang i masken, når man skal køre et sted mellem 30 og40 km for at komme ind til Lubeck centrum fra hotellet.... ;-( Ellers dejlig weekend med en masse julestemning :-)))
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Larsfrom Nordjylland

Vi sov der bare. Kom kl 23 forlod det kl 08

Posted Dec 15, 2013 on Hotels.com
Perfect, vi snakkede med bestyreren, og han havde lagde en nøgle til os. Tror vi var de eneste der var der. Det var nok ikke sæson.
4 out of 5
Recommended
by Ludvig H. Jensenfrom Gistrup

Posted Dec 9, 2013 on Hotels.com
Fint værels , fine omgivelser, Ok morgenmad. Ok ophold til en fornuftig pris. venlig betjening. Ligger i nem køreafstand til Lubeck og faktisk også til Kiel.
3 out of 5
Recommended
for Shopping
by Loa Magnussenfrom Danmark

Posted Dec 4, 2013 on Hotels.com
Fint sted men lidt langt at køre frem og tilbage til Lybeck(47kmx2) restauranten serverede dejlig morgenmad, men ingen mulighed for at spise aftensmad (december) nærmeste sted Bad Segeberg 8 km væk
4 out of 5
Recommended
by Svendfrom København

Posted Dec 4, 2013 on Hotels.com
Godt værelse som havde alt hvad vi havde behov for. Hotellets øvrige faciliteter var "vinterlukkede", men til overnatning for os var det fint.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Peterfrom Mikkeli

Ideale Lage

Posted Sep 27, 2013 on Hotels.com
Ideal gelegen, nicht weit von Kiel, Lübeck oder Hamburg. Sehr schöne Lage an einem See. Freundlicher Service. Das Zimmer war sauber und zweckmäßig eingerichtet. Für Reisende aus den skandinavischen Ländern, die einen Zwischenstopp einlegen wollen, sehr zu empfehlen.