Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
89% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom nrw

Für das Geld ist ok

Posted May 7, 2015
3 Tage waren wir dort , Badezimmer dreckig , in Schrank waren die Wäsche von andere Leute , Bettwäsche gerissen , also noch mal wurde nicht hin gehen . Besser bisschen mehr zahlen und vernünftige Bett haben;)
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Helsingborg

Privat boende i fint säkert bostadsområde.

Posted May 3, 2015
Pros: Friheten att göra vad du vill, utan övervakning av ägaren. Enkelt att ta dig till centrala rom. Fin lägenhet.
Cons: Bättre sängar, nya mjukare madrasser behövs om du inte gilla hårda bäddar. Badrumsartiklar. Vattenkokare och enklare kaffekokare.
Location: Du tar dig enkelt till centrum med spårvagn eller buss. Mysigt café finns strax intill boendet. Även apotek.
Du sköter dig själv, utan insyn från ägaren som endast sporadiskt syns i boendet. Ägaren är vänlig men inte så informativ. Bostaden har orientalisk utsmyckning. Sängarna var lite väl hårda - en ny mjuk madrass hade varit toppen. Frukosten gör du själv och det finns bröd, mjölk och det mesta du behöver till din frukost. Det enda jag saknade var lite hjälp med tillagning av kaffe i köket, eftersom det endast finns utrustning för italiensk bryggning. En god idé hade kanske varit lägre pris per natt men utan gratis frukost. Boendets läge och friheten som erbjuds gästerna är däremot positiv. Bor gärna på samma plats nästa gång i Rom.
2 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Ö

Lägenhetshotell strax utanför stan 15min spårvagn.

Posted Mar 20, 2015
Okej rum, smidigt att ta sig in till stan med spårvagn ca 500m ifrån och dom går ofta, ca var 10:e minut. Del i stor lägenhet, måste gå förbi kök för att ta sig till badrummet.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

N'est pas un hotel mais un B&B- très bien placé

Posted Oct 26, 2014 
N'est pas un hotel mais un B&B en appartement. Très bien placé à côté de la ligne de tramway 8 et tout proche de la gare Trastevere qui a une ligne directe avec l'aéroport Fuimicimo.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom zeddam

Aatdige b&b,10 min met bus van centrum.

Posted Sep 29, 2014
Gratis parkeren in buurt b&b. Twee kamers met eigen badkamer voor verhuur aanwezig. Ontbijt stelt niets voor dan wat cakejes met jam. Echter prima voor overnachten, douchen en toillet e.d.
2 out of 5
by Jonasfrom Kristiansand, Norway

Ok B&B a little of the grid

Posted Jun 2, 2014
Pros: The calm surroundings, the unsuspected location,
Cons: It felt a little uncared for... the breakfast was a bit plain
Location: Not much, we were sold used tram tickets at the local Tabacs, the pizza slices at the nearby take-away were grose. Rome is just a few tram stops away
The site we booked through, mistakenly placed this B&B in the centre of the city, close to Fontana di Trevi. We did not spot the mistake and was surprised on arrival that the B&B was in the 'burbs. This did not matter, the tram is just a block away, and only a quick ride into the city. We also discovered the Trastevere district which we may have missed otherwise. Very nice. The place was ok, not spot clean but good enough. You have to make your own breakfast, and it was a little disappointing, only toast and jam. We had juice too, but I strongly suspect it was left from an earlier guest since it was never topped up. The toaster was more like a bread-drier, it slowly converted the bread to crackers rather than toasting it. This made us try the oven to toast the bread, but it turned out it was out of order so no luck... It was a very "stay at home" feeling at this place.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 2, 2014
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Lenefrom Ølstykke

Central beliggenhed

Posted May 20, 2013 
Opholdet i Rom var på 10 dage. Hotellet (Bed and Brekfast) var ganske fint med god beliggenhed til bus, tog og metro. Værtinden var MEGET imødekommen og får mindst 10 point.
2 out of 5
Recommended
by Davidfrom Stockholm

Inneboende en bra bit från Roms centrum

Posted May 10, 2013 
Det verkar vara lite oklart vad man får när man bokar in sig hos Abruzzese, i vårt fall (2 personer) fick vi ett rum hos systern, som bodde en bra bit utanför Rom, på adressen Via Dante De Blasi 8. Rummet var trevligt, allting var väldigt välstädat, och frukosten var helt okej, och om det är något man saknar ligger det en stor mataffär just över gatan. Hyresvärdinnan var väldigt tillmötesgående, erbjöd sig att laga middag åt oss (gratis) plockade upp oss på tågstationen (gratis) och fanns alltid tillgänglig på telefon. Hon talar helt okej engelska. Det som är dåligt med just det rum vi fick är läget. Det går bussar till tunnelbanan (Cipri) som tar kanske 20-25 minuter. Man kan gå in till centrala Rom på en dryg timme. Jag skulle rekommendera att man tar kontakt med uthyraren och kontrollerar adressen innan man avgör om man vill bo här. Men utöver läget hade vi inget att klaga på. Det rum vi fick hade wifi (något knaggligt) TV, luftkonditionering och en hel del ambulanser som åkte förbi utanför fönstret med sirenerna påslagna nattetid.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Lägenhet i bra läge

Posted Nov 2, 2012 
Då vi bokade hotellrum för två familjer; två dubbelrum och ett rum för tre personer hade vi ingen aning om att vi skulle hamna i en lägenget med eget kök och vardagsrum, perfekt för oss! Läget var perfekt med närhet till tågstationen dit tåg från och till flygplatsen gick varje kvart samt bussar och spårvagn som tog catio minuter gick kontinuerligt till Roms mer centrala delar. I kvateren runt om fanns några restauranger och barer som var tillräckligt bra de dagar vi föredrog att stanna i området för att äta middag. Det fanns även snabbköp för att komplettera den något trista italienska frukosten som ingick i "hotellpriset" vilken bestod av vitt bröd och söta pålägg.j kan verkligen rekommendera detta boende särskilt om ni är flera som "fyller ut" hela lägenheten. Kanske inte lika trevligt att dela den med några okända.