Ratings based on 43 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom bergamo

Bb con ottima location

Posted Oct 12, 2014
Pros: La location e autonomia
Cons: Va bene cosi
Location: Centrale
Posizione perfetta al centro di Roma fra piazza navona e castel Sant'Angelo. Residence meraviglioso stanza con terrazzo sui tetti di Roma! Ci sono arrivato scendendo a Lepanto dalla metro e poi circa 800 m a piedi!! Via dei coronari é punto di riferimento. Colazione con vaucher presso bar con ottime brioche. Tutto molto bene sicuramente da raccomandare!!!!
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Flott beliggenhet...... Ingen frokost....

Posted Oct 9, 2014 on Hotels.com
Kjempe fint hotell. Vi var ikke klar over at hotellet var delt i to. Fikk rom i et annet bygg i 6 etg, uten heis. Endel bæring når man har små og barnevogn. Men supert med et lite fellesareal utenfor rommet. Sto frokostbufet, men det hadde de ikke. Fikk lapper på frokost på en nærliggende kaffebar. Beliggenheten var helt ypperlig, gå avstand til alt, om du leser kartet riktig.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Helene

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by Hazel wattfrom Kæbenhavn

Det perfekte sted i rom

Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
Dejligt sted med gåafstand til alt ingen larm meget hjælpsomt personale!! Ville klart komme igen til hve en tid...
4 out of 5
Recommended
for Families
by Kvinna 24årfrom Sverige

Mysigt familjärt-boende

Posted Aug 27, 2014 on Hotels.com
Väldigt mysigt och fint boende. Fint och lugnt område. Väldigt trevlig personal. Hade lite svårt att hitta dit men blev mötta av en ifrån personalen. Enda minus var att man hörde grannarna när de duschade och var på toaletten ganska väl.. Samt att wifit krånglade. Annars ett väldigt bra boende med bra läge! Hit kommer jag gärna igen.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Kim Andreasenfrom Danmark

Perfekt beliggenhed

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
Super god beliggenhed og meget venligt og hjælpsomt personale. Eneste minus er, at værelserne er på 4. Sal og der er ingen elevator. Så du skal være godt gående for at vælge dette hotel. Morgenmaden er en kop kaffe og en croisant på en nærliggende cafe det aldrig lykkedes os at finde. Men ingen hoteller i Rom prioriterer morgenmad, så man skal ikke vælge hotel for morgenmadens skyld! :-)
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Alexmass27from Annecy

Bon emplacement, chambre et deco impeccable

Posted Jul 15, 2014 on Hotels.com
Hotel calme et bien situé et au-dessus d'un glacier.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Perfrom Oslo

Stor og bra leilighet i nærheten av Piazza Navona,

Posted Jun 24, 2014
Pros: Egen inngang ved siden av resepsjonen.
Cons: Internett noe ustabilt (pga lyn og torden). Frukost tilbudet.
Location: Midt i gågate. Stille og rolig område. Samtidig sentralt. Kun 4 min til Piazza Navona, 10 min fra Vatikanet.
Stor stue, kjøkken, baderom, 2 soverom + ganger med med sentral plassering.
5 out of 5
Recommended
for Families
by denis

This traveler left a rating score only Posted May 14, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Sylviefrom Paris

Très belle destination. Accueil irréprochable

Posted May 13, 2014
Pros: le confort, l'indépendance (logés dans un appartement et non une chambre).
Cons: le petit déjeuner (un peu léger avec un croissant et un café à prendre au café du coin contre un voucher) mais surtout l'accueil dans ce café !
Location: après avoir vu tous les quartiers de Rome, Navona est le mieux placé et le plus typique et animé. Je recommande vivement pour les puristes.
une carte de Rome antique nous à été remise à l'arrivée et Marija nous à donner toutes les indications pour passer un merveilleux séjour (sites à visiter, places et églises à voir, lieux pour boire un verre et pour manger...). un lieu magique à visiter chargé d'histoire et de petites ruelles, le coeur de la ville antique est un écrin avec ses petites places animées, la convivialité des italiens. 4 jours suffisent et nous laissent un merveilleux souvenir.