Ratings based on 108 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
94% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Students
by A verified traveler from Oslo

Sentralt., med mye støy.

Posted Jul 2, 2015
Pros: Sentralt.
Om man losjerer seg inn på en av de mest sentrale plassene i Tratevere må man regne med litt støy. Og vi fikk rom i 1 etg med vindu mpt torget der det var liv fra 0630-0300 eller noe sånt.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Estremamente gradevole

Posted May 5, 2015
Pros: Location
Cons: Rumorosita'
Location: Centrale e di comodo accesso (pedonale)
Servizio eccellente e location molto buona , soluzione valida per visitare il centro di Roma Unico neo e' la rumorosita' di trastevere per la vita notturna , ma complessivamente ci siaml trovati molto bene e ci ritorneremo
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 4, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Ragnhild from Oslo

Perfekt for å oppleve Roma

Posted Apr 2, 2015 on Hotels
Vi var alle veldig fornøyd med dette hotellet. Vi var fire personer, og fikk to rom i et eget hus som lå noen hundre meter fra resten av hotellet. Området var fint og livlig. Det var gangavstand til det meste. Vi tok ikke buss eller taxi en eneste gang under oppholdet (bortsett fra transport fra flyplassen). Det eneste vi har å utsette, er at det var kaldt der om kveldene.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Helena from Smygehamn

Bo billigt och centralt!

Posted Mar 30, 2015 on Hotels
Enkelt, ganska lyhört B&B. Daglig städning, mycket fräscht men handdukarna byts bara var tredje dag! Supertrevlig ägare/värdinna. Ligger ovanpå en bar, ljud på kvällen. Men det är inte konstigt när man bor i det området.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Popular bar near the hotel

Posted Mar 28, 2015 on Hotels
The rooms are just above a very popular bar which is open late. The windows are shutting out most of the noise, and there is no music, only the murmur of voices, so it is not very disturbing, but good to know... On the other hand, it is one of the most epic bars in Rome, and appears for example in the film La Grande Bellezza, so the location is perfect if you want Roman atmosphere.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Andreas from Nordfriesland

Stilvoll inmitten des Trastevere

Posted Mar 26, 2015 on Hotels
Sehr stilvolles Zimmer mit toller Stuckdecke wenige Meter von St. Maria in Trastevere und vielen netten Lokalen mit guter und bezahlbarer italienischer Küche. Trotz der Lage an einem von vielen Touristen wie einheimischen besuchten Platz war die Geräuschkulisse dank guter Fenster wenig problematisch, außer für überdurchschnittlich Lärmempfindliche. Frühstück gibt es in einem benachbarten Cafe, klein aber fein. Es gab 2 Cafe-Bars zur Auswahl, ich empfehle das Baylon in ca. 200m Entfernung. Zu beachten ist, dass der Vermieter nicht im Haus wohnt. Nach tel. Kontakt warteten wir ca. 30 min., bis wir eingelassen wurden, also vorab Ankunftszeit weiter geben! Das Bad war zu unserem Zimmer gehörig, im Gang gegenüber. Da es unter einer Treppe in eine Abseite eingebaut ist, war es sehr eng, mit Duschkopf in ca. 180cm Höhe, so dass größere Mitmenschen nur gebückt duschen können. Trotz der kleinen Mankos ist angesichts des für Rom sehr günstigen Preises, der Lage und des Ambientes das B&B absolut empfehlenswert.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Sophie Emilie from København

Charmerende B&B i fantastiske omgivelser

Posted Mar 1, 2015 on Hotels
Fantastisk lille B&B - i fantastiske omgivelser midt inde i Trastevere. Det er et meget hipt område og man skal derfor være forberedt på stor tilstrømning til baren San Callisto lige nedenunder - hver aften. Vi kunne dog sagtens sove fra "larmen" Morgenmaden består af en croissant og en kaffe men det at sidde udenfor på cafeen på den hyggelige plads trækker oplevelsen op. Vi manglede varmt vand og da stedet ikke har nogen decideret reception var det lidt svært at tage kontakt til Andrea, som har stedet. Ellers er vi overordnet set glade for opholdet og vender gerne tilbage igen
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Feb 27, 2015
Prisvärt i fint område. Lite lyhört från baren under
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jorgelina from Buenos aires

En el corazon del trastevere

Posted Feb 18, 2015 on Hotels
Lindo lugar, excelente ubicacion.