Ratings based on 278 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
91% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.4 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Horten, Norge

Perfekt for lavbudsjettsferie

Posted Oct 5, 2014
Pros: Veldig greit å komme seg til og fra Roma med buss og Metro. Utenom rushtiden tar det ikke mer enn en drøy halvtime. Området var pent og velstelt.
Cons: Restauranten kunne vunnet mye bare på å dempe belysningen og musikken, og gjøre noe med akustikken i det store rommet der det er høyt under taket.
Location: Man bør ABSOLUTT unne seg et besøk i motsatt retning av Roma, til Ostia Antica - en by fra romertiden som er blitt gravet opp igjen.
Camping Village Fabulous utenfor Roma ligger nydelig til, i en skog av pinjefuruer. Området er enormt, og før man rekker å bli kjent er det faktisk mulig å gå seg bort der. Det blir bedre etter et par dager, heldigvis. Et stort bassengområde med enorm badelagune for barn trekker opp. Roma er en by med mange severdigheter, og man blir sliten av å gå så mye. Derfor er det deilig å kunne unne seg noen timer på en solseng, dersom man rekker det. Dessverre var jacuzziene ikke i drift - muligens fordi vi besøkte stedet i lavsesongen. Restauranten er ikke så mye å skryte av. Maten er tålelig god, men selve lokalet minner mer om en stor matsal enn en restaurant. Vi merket også et skifte på menyen (og muligens kjøkkenpersonellet) før og etter 1. oktober - muligens fordi vi da gikk over i det de regner som lavsesong. Antall retter ble betraktelig færre etter månedsskiftet. (Vi ankom 27. september og var der til 2. oktober.)
2 out of 5
by A verified travelerfrom England

Becareful which room you book And who with

Posted Sep 29, 2014
Too many things to mention room was damp our clothes got damp and was very poor in total literally a step up from a tent honestly with all my heart no joke. But is a lovely area and our friends cabin through eurocamp (on same site) was beautiful! but the camp fabulous bungalows are horrendous avoid them like the plague
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by jmfrom Japan

コストパフォーマンスがかなりいい宿泊施設

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
この宿泊施設はキャンプ場で、見た限りバンガロー、テントスペース(オートキャンプ可)がありました。 車は施設内に駐車出来ます。 私はフィウミチーノ空港から近いためバンガローに1泊しましたが、施設内には長期滞在者を多く見掛けました。 バンガローには最低限の設備が備わっており、冷蔵庫、シャワーとトイレも問題なく利用できました。 (涼しかったためエアコンは利用しませんでした) Wi-Fiは有料とのことだったため利用しませんでした。 レストランやバール、テニスコートやプールもあるため、一日を施設内で過ごすこともできると思います。 (今回はいずれの施設も利用しませんでした) 比較的遅めのチェックイン、早めのチェックアウトにも対応してもらえ、 受付の方も大変愛想がよくフレンドリーで親切な方々でした。 ただし、あくまでキャンプ場なのでご注意下さい。
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

bel camping

Posted Sep 23, 2014
apprezzabile il blocco delle automobili dalle 23 alle 7, a patto di arrivare in tempo, ovviamente.
2 out of 5
by A verified traveler

25 KM bis zum FCO Flughafen

Posted Sep 22, 2014
Pros: Gar nicht!!!
Cons: -Internet gibt es NUR bis 21:30 -25KM weit vom Flughafen FCO ( Expedia Info stimmt nicht )
Location: In der Nähe kann man gar nicht unternehmen! Ohne Auto geht gar nichts!
Ich war nur für eine Nacht da! Das Essen im Hotel Restaurant war eine sehr teuer und schlecht!
5 out of 5
Recommended
by Anonymfrom Norge

Veldig barnevennlig og koselig!

Posted Sep 22, 2014 on Hotels.com
Koselig campinghytte med terrasse hvor vi spiste frokost. Rent med alt man trenger. Stort, fint bassengområde. Bra restaurant, take away-restaurant og butikk. Kun 30 min inn til Roma med taxi, kostet ca 40 euro.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Edione Evangelistafrom Brasil

as camas deixaram a desejar

Posted Sep 20, 2014 on Hotels.com
Muito boa a estadia, lugar muito bonito e arejado,otimo atendimento,serviços e otimos preços.Estarei divulgando esse Hotel Camping Village Fabulous aos meus familiares e amigos brasileiros..muito obg ..ADOREIIIII.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Salisbury uk

Perfect for both Rome and the beach.

Posted Sep 18, 2014
Fantastic place to see Rome and the beach with a great pool to relax in after sight seeing. The pool could stay open a bit later than 6:00. The staff gave my daughter a birthday card with some free treats which was a lovely touch. The restaurant was great as was the shop. We would definitely recommend this place.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by rosannafrom genova

ottimo soggiorno

Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
per noi il soggiorno al Camping Village Fabulous è andato benissimo pulizia e gentilezza,organizzazione ottima ,casa mobile da 10!!!E per i bambini posto ideale con tanti svaghi.