Ratings based on 111 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
96% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Mettefrom Kastrup

Super service og vidunderlig beliggenhed

Posted Jan 5, 2015 on Hotels.com
Ekstraordinært søde, effektive og hjælpsomme medarbejdere - i alle niveauer. Fabelagtig beliggenhed 2 minutters gang fra Piazza del Popolo og med udsigt til Monte Pincio fra tagterassen + hvis man vælger et værelse med balkon. Hvis man er interesseret i danske kunsterne i Rom i 1700-1800-årene (Thorvaldsen, HC Andersen mm) er området også et scoop: Bl.a. 10 min. gang til Caffé Grecco. 2 min. til Canova Tadolini museet/cafeen, hvor du kan sidde mellem kæmpestore skulpturer og indtage din mad. Ca. ½ times gang til Navona.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Fint hotell nära allt.

Posted Jan 2, 2015
Pros: Personalen, nära till det mesta
Bästa personalen. För små rum än vi hade tänkt oss, blev svårt med barn.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 5, 2014 on Hotels.com
1 out of 5
Recommended
by Dan Winterfrom POrtland OR

What a rip off!

Posted Oct 23, 2014 on Hotels.com
This place - I don't know where to begin. First, the room - not just outdated decor - It was dirty. The walls were literally stained and dirty. The shower is tiny and actually dangerous for anyone 5' 10 or over. Maintenance, overall, is sketchy and deferred. My hunch is that they have slated this hotel, which is in a wonderful location with an agreeable staff, for renovation sometime in the future and have simply stopped spending any money for maintenance. The roof top bar was closed both times I tried to use it (the bartender told me he had to "help the front desk"), although it was within posted open hours. The outdoor spaces were dirty with dying, neglected plants. It's a poorly run place. There are other lovely hotels nearby that may be just as expensive, but they donut look dirty.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 19, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Aleksandrfrom Russia

Good location

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Very kind and polite staff and extremely good location in Rome. Absolutely not convenient for travellers with own car and lot of luggage: one will get lot of headache and the hotel is not able to solve Yr trouble, as far as You risk a fine or have to leave Yr car and pick a taxi.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Oslo

Koselig, lite hotell med super beliggenhet!

Posted Sep 10, 2014
Pros: Lite og trivelig. Veldig hyggelig betjening, resepsjonisten som jobbet dagtid var ekstremt kunnskapsrik om Roma! Fikk mange gode tips.
Cons: Noen kan nok synes det er dumt at man må betale ekstra for scrambled eggs og fersk appelsinjuice...
Location: Prøv basilikum-is på Fatamorgana Gelato noen hundre meter unna! Ligger også en trivelig restaurant, Babettes, like ved. Veldig god mat!
Hotellet ligger like ved Piazza del Popolo, noe som var perfekt beliggenhet for oss. For å komme til Vatikanet (forhåndskjøp "skip the line tickets" til museet!) går man rake veien bortover en gate som starter på piazzaen, tok ca 30 min. Hotellet ligger parallellt med Via del Corso, som er en av handlegatene i Roma. Kort vei til Pantheon, Trevi-fontenen og spansketrappen. Rommet vi fikk var ikke akkurat overdimensjonert, men det var ikke noe problem. Vi hadde en liten balkong på rommet med bord og stoler. Rommet lå mot bakgården, så det var stille og rolig. Tror ikke det blir noe problem med støy uansett hvilken side av bygget man havner på. Dusjen var ikke større enn den absolutt måtte være, men den fylte sin funksjon. Frokosten ble servert i kjelleren på hotellet, men det var faktisk ganske trivelig der nede. Veldig basic frokost, men savnet ikke noe. Kjempegod kaffe! Kan være verdt å nevne at hotellet har en fin takterrasse som går over flere nivåer. Fra det øverste ser man ned til Piazza del Popolo.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Martafrom Stockholm

Fantastiskt läge

Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
Vackert litet hotell med fina rum och god frukost. Perfekt läge mitt i stan. Underbar terass med vacker utsikt.Tyvärr serverades inte frukosten där. Vi är så nöjda och kommer att åka hit igen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lottafrom Sverige

piranesi

Posted Aug 31, 2014 on Hotels.com
Bra hotell läge med bra läge, speciellt om man gillar shopping. Generellt ett väldigt bra hotell med 20-talsinredning. Inte det mest livfulla området men vackert, lugnt och tryggt. Takterrass med vacker utsikt över rom. Minus för att wifi inte finns på rummen, bara på gemensamma utrymmen.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Loistava palvelu ja turvallinen ympäristö

Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
Huoneet hyvin siistejä ja henkilökunta oli aina erittäin palvelualtista ja ystävällistä. Meillä oli vaimon kanssa viikonloppumatka hääpäivän kunniaksi ja matka oli huikea suurelta osin nimenomaan hotellin ansiosta. Hyvä aamupala jossa henk.koht palvelu ja tarpeeksi kaikkea että jaksoi tallustaa ympäri kyliä. Ainoa miinus oli että huoneeseen sai ainoastaan kiinteän netin ja ainoa paikka missä oli wifi oli aulabaarissa.