Ratings based on 69 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
96% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.3 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Pratique

Posted Nov 18, 2014 on Hotels.com
Hôtel correct, personnel disponible 24h/24h, à 5mn de l'aéroport de Ciampino, comptez 20€ pour le taxi hôtel/aéroport.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Berndfrom Trabelsdorf

Gemütliche Betten

Posted Oct 25, 2014 on Hotels.com
Für die paar Stunden die ich im Hotel war ganz gut.Die Landschaft war sehr schön,nur etwas zu weit außerhalb von Rom.Das Frühstück war ganz okay,nur ein bisschen wenig Auswahl.Die Betten und das Zimmer waren gut.
3 out of 5
Recommended
by Erling Langvoldfrom Yven

Aircondition virket ikke.

Posted Oct 16, 2014 on Hotels.com
Greit nok for 2 dager.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Martynafrom Poland

great location

Posted Oct 16, 2014 on Hotels.com
Everything was ok.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Bon hôtel

Posted Oct 2, 2014 on Hotels.com
Très bon hôtel proche de la gare de train de Ciampino, cependant pour ceux voudraient sortir la nuit, il est préférable d'être véhiculé, car pour venir de termini a Ciampino , il n'y a plus de train a partir de 23 heures, et de Ciampino en ville le dernier train est a 22 heures. Sinon j'ai passe 9 jours super, le personnel de l'hôtel était serviable et a l'écoute.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Osama

This traveler left a rating score only Posted Sep 28, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Henningfrom Danmark

Perfekt beliggenhed

Posted Sep 24, 2014 on Hotels.com
Benyttede igen med tilfredshed - pris sammenlignet med kvalitet, som dog ønskes bedre for så vidt angår morgenmad - hotellet som transitophold ved flyvning både til og fra Ciampino lufthavnen. Der er fast prisaftale med taxi til og fra lufthavnen og hotellet ligget i gåafstand til Ciampino banegård med mange daglige forbindelser til Termini. Den kinesiske restaurant lige rundt om hjørnet i rundkørslen kan anbefales.
5 out of 5
Recommended
by Maluka Kanstrupfrom Danmark

Alt var tip top

Posted Aug 9, 2014 on Hotels.com
Vi var desværre der kun 1 døgn / èn overnatning, men absolut ganske fortrinligt. Super gæstfri og imødekomne personale. Meget elskværdigt. Lækkert køligt og rent værelse, i stue etagen. Samt meget hjælpsomme med alt hvad vi havde brug for..Kan klart anbefales, ca 10 min gang til Lufthavns bussen. Fair pris.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Marco83from Perugia

OTTIMO

Posted Jul 8, 2014 on Hotels.com
Ottima posizione per chi ha un volo da Ciampino, si hanno la comodità della città ed è alle spalle dell'aeroporto, il quale si può raggiungere con 5 minuti di macchina! Hotel pulito e confortevole, personale gentile e disponibile!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Lenafrom Nyköping

Bra hotell nära flygplatsen.

Posted Jul 2, 2014
Ett bekvämt rum nära en liten gård där man kan njuta en kopp kaffe.